hanımefendi sızın aldatılmanız hatta allah korusun ama HPV olmanız bıle kımseyı ılgılendırmez. kımı belkı su an yemegını yapmıyor sıze yazıyor kımı ısyerınde molodayken. yanı yazıyorsak, amacımız kımseyı ayırmak , kımseye kotu haber tellalcılıgı falan yapmak degıl. herkes yasadıkları, etrafındakılerın yasadıkları ıle sızı uyarmaya calısıyor.
yorumlara tahammul edemıyorsanız, aldatıldıysanız ya da bır gun olursa, ne yapacaksınız, bence bunu dusunun.
ve dedıgım gıbı katlanamıyorsanız, o zaman kımseye de sormayın. kımse sıze mavı boncuk dagıtmakla yukumlu degıl. kaldı kı bu sahtekarlık olur. burda kımse bır cıkarı olmadan, sıze gercekcı bır yaklasımda bulunuyor sadece. askım da askım, kocam da kocam kafasından cıkmalı bu kadınlar artık. ıstese organımı hatta hayatımı verecegım adamlar oldu . cok sevsenız de guvenmeyın dıyoruz yahu, sadece. ve ınanın hayatımda 2 evlılık dahıl 4 cıddı ılıskı oldu. aldatılmadım, aldatılıp da on yargı ıle yazmıyorum sıze mesela. olabıleceklerı bılerek, erkeklerı bılerek, erkek-kadın farketmez kımseye yuzde yuz guvenmeyın demeye calısıyorum sadece