- 26 Haziran 2024
- 23
- 32
Herkese selamlar. Uzun zamandır bu siteyi takip eder ve yazılanları okurdum ama son zamanlarda yaşadıklarımdan sonra akıl danışmak ve içimdeki sıkıntıdan kurtulmak için üye olmaya karar verdim; 31 yaşında bir kadınım. 1 senedir ciddi bir ilişkim var. Hayatımdaki insanı gerçekten seviyorum; bana karşı son derece merhametli ve sevgi dolu. Ailelerimiz de birlikteliğimizi biliyor ve onaylıyor. Yani ilişkimizi resmiyete dökme aşamasındayız artık. Erkek arkadaşımın ise benden önce iki farklı birlikteliği olduğunu biliyordum bunu sorun etmemiştim. Fakat yaklaşık 1 ay önce erkek arkadaşım genital bölgesinde iki tane siğil benzeri oluşum fark edince hemen bir uzmana göründü ve sonuç hpv. Tabii hemen bu durumu bana da söyledi son derece üzgün ve mahcup bir şekilde. Dr kendisine siğil yapan türlerin düşük riskli hpv grubunda olduğunu ve endişe etmemesi gerektiğini söyleyerek o gün ufak bir operasyon yapmış. Bu yapılan siğil dondurma işleminden beri herhangi yeni bir siğil çıkmadı. Kendisi bazı takviyeler ve ahcc isimli bir ilaç kullanmaya başladı. Fakat her ikimiz de o günden beri çok tedirgin ve üzgünüz.
Bu yaşıma kadar hpv diye bir şey duymamıştım. Benim araştırdığım kadarıyla erkeklerde net sonuç veren bir hpv testi mevcut değil. Yani kafam allak bullak. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Kendisinden ayrılmak istemiyorum ama bu sürecin nasıl ilerleyeceği hakkında da hiçbir öngörüde bulunamıyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız yorumlarınızı ve önerilerinizi okumaya çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.
Bu yaşıma kadar hpv diye bir şey duymamıştım. Benim araştırdığım kadarıyla erkeklerde net sonuç veren bir hpv testi mevcut değil. Yani kafam allak bullak. Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Kendisinden ayrılmak istemiyorum ama bu sürecin nasıl ilerleyeceği hakkında da hiçbir öngörüde bulunamıyorum.
Siz olsaydınız ne yapardınız yorumlarınızı ve önerilerinizi okumaya çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.