Ordaki hastaneye randevumu alamıyorm mhrs üzerinden. Çevremdeki hastanelerden anca alabiliyorumAyrıntılı yapılmadığı kanına neden vardı peki doktor?
Şişli - Eftal Hast. Harika Hanım’ a bir görünsen.
Bir de burda İzmir’ deki şehir ve devlet hastaneleri hastalarını 15 dk uyutarak genel anestezi altında yapıyor hep, tekrar kolposkopi yaptıracaksan farklı bir hastaneye git bari canım, bir de ben dayanamıyorum lütfen anestezi altında yapın diyince doktor o şekilde organize edebiliyormuş aslında.
182’ den dene bir de istersen.Ordaki hastaneye randevumu alamıyorm mhrs üzerinden. Çevremdeki hastanelerden anca alabiliyorum
Aşının yüzde yüz koruma ve bulaş almama etkisini göstermesi için zaten; en erken 9-15 yaşında ve cinsel aktiflik başlamadan olmak gerekiyor, 20’ li yaşlarda da koruma oranı yüksektir, ne kadar erken olunursa o kadar iyi yani ve hpv pozitif birinde hastalığın gerilemesinde etkisi olduğu gibi, yine hastalık sürecinde de siğillerin tekrar çıkmamasında ve genel olarak hastalığa karşı nükslerde etkili olduğu dünya üzerinde yapılan çalışmalar neticesinde veriler ile açıklandı, o sebeple yaşının hazır genç olduğu faktörünü ve hpv pozitif biri olarak aşının tedavinin bir parçası olduğu ve etkisinin büyük olduğunu da göz önünde bulundurmanı öneririm.Aşı olmak konusunda kararsızım hali hazırda cinsel aktifliğim devam etmiş olsa mutlaka olurdum yeni tiplerin bulaşını engellemek için fakat cinsel hayatım yok hayatımda biri olunca ilerde yaptırırım
Çok geçmiş olsunMerhabalar, ben 39 yaşında 3 kız annesiyim. 2 gün önce hpv dna testim pozitif çıktı. Dün de kendi doğum yaptığım doktoruma gittim. Smear ve hpv dna tipleme testi yaptı. Sonuçlar çıkınca tekrar gidicem doktora. Bu virüs nasıl bulaştı bilmiyorum. Ne benim ne de eşimin başka bir ilişkisi olmadı. Kafam çok karışık. Ayrıca 3 tane kızım var ve onlara da bulaşırsa diye uyku uyuyamıyorum 2 gündür. Doktora sordum tuvaleti her kullandığınızda çamaşır suyu ile temizleyin dedi. Onun dışında eşyalardan tükürükten bulaşmaz dedi. Sizin bilginiz var mı aile bireylerine bulaşma ile ilgili
merhaba geçti mi acaba?Ne güzel yazmışsınız inşallah aşılar negatife döndürmede etkili olur. Ben gardasil 9 lu aşımın 1. dozunu 11 şubat da oldum 2.dozu 23 Mart da oldum 3. dozu inşallah temmuz ağustos gibi olacağım.
yeşil çay her gün içmeye çalışıyorum sallama olanından değil de doğal aktardan aldım.
ekinezya da içiyorum.
İnşallah şifa olur.
Bir de vajina girişimde her adetten sonra çıkan pamukçuk acıma ve yanması geçse inşallah çok iyi olacağım.
Merhaba adetten sonra 5-10 gün sürüyor geçiyor şu an çok iyiyim elhamdülillah.merhaba geçti mi acaba?
Benimde sonucm hemen çıkmamıştı 1.5 ay sonra çıkmıştı.Merhaba ben 53 yaşındayım rutin kadindogum kontrolü için gittiğim doktorda hpv 16 18 olduğumu ogrendim. Bağcılar devlette 4adet parça aldılar 1ay oldu sonuç çıkmadı. Bu süreçte hastalığı öğrendikten sonra sırayla belimde şiddetli ağrı rahimde yanma makara doğru yayılan ağrı idrarda kopurme terleme bacak ağrıları olmaya başladı. Şimdide sağ ayağımda ödem oluştu. Napacagimi bilmiyorum sonuç bekliyorum. Süreci bu şekilde yaşayan var mi
Ama dediğiniz belirtiler olmadı bende. Belki herhangi bir enf varlığından dolayı çıkmış olabilirBenimde sonucm hemen çıkmamıştı 1.5 ay sonra çıkmıştı.
Kalbinizi ferah tutunİnternetten okuduğum rahim kanseri belirtileriyle örtüşüyor kötü düşünmek istemiyorum ama..
Smear iltihaplı geldi kolposkopi istemedi doktor o yüzden pek güven vermedi tekrar gidince yaptıracağım hepsiniGözünüz aydın
Smear ve kolposkopi mi oldunuz peki?
İltihaplı derken nasıl ?Smear iltihaplı geldi kolposkopi istemedi doktor o yüzden pek güven vermedi tekrar gidince yaptıracağım hepsini
Yani test sonucu net çıkmamışİltihaplı derken nasıl ?
Lütfen hemen panik yapmayınMerhaba ben 53 yaşındayım rutin kadindogum kontrolü için gittiğim doktorda hpv 16 18 olduğumu ogrendim. Bağcılar devlette 4adet parça aldılar 1ay oldu sonuç çıkmadı. Bu süreçte hastalığı öğrendikten sonra sırayla belimde şiddetli ağrı rahimde yanma makara doğru yayılan ağrı idrarda kopurme terleme bacak ağrıları olmaya başladı. Şimdide sağ ayağımda ödem oluştu. Napacagimi bilmiyorum sonuç bekliyorum. Süreci bu şekilde yaşayan var mi
Abla geçmiş olsun yaş 27 bana düşük riskli dedi iç sigiller duruyor doktor evham yapma dedi ne yapacamÇok çok geçmiş olsun. Ama keşke diyen cümleleri yazdım ama devam etmiyorum. Daha da 20 yaşında o çatala yatmak çok zor senin için. Ben 40 yaşındayım.Bu kadar küçük yaşta bu kadar büyük dertleri omzunda taşımana çok üzüldüm. Sana birkaç tavsiye önericem tabi beni dinlersen. Öncelikle cinselliğe artık evlenene kadar ara ver. Ahcc yi ben de kullanıyorum; ne yap et ahcc ye devam et. Yeşil çay içmeye devam et,besinlerine dikkat et.B ve D vitamini al, kullan. Biyopsi de hastalık durumu çıkarsa tedavini ol. Sakın oral Sex yapma.
Ben hala bu hastalıkla savaş veriyorum; koskoca 12 yıl oldu ve 12 yıl sonra 2.kez leep oldum. Ben HPV den kadınların erkeklere göre daha fazla acı çektiği için çok üzgünüm.lütfen dikkat et kendine.