• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV 16 +

Ufakta olsa bir şey çıksa yaptıracaktım aslında örn Ascus gibi… çünkü smear cin 1 gelip kolposkopi de cin3 olanları görüyorum. Ahcc bitene kadar en azından vaktim var diye düşündüm. Bence bağışıklık bir an önce yükselmeli eczacınıza katılmadım:) ahcc yanısıra omega3, d3k2, probiyotik ve propolis de alıyorum. Bütün tuşlara basıyorum yani
Tüm tuşlara basmak bence bağışıklığa daha genel çerçevede baktığımızda hiçte iyi gelmiyor. Ben ahcc kullanmaktan vazgeçtim.

ahcc hiçbir işe yaramıyor, hpv16 hayatıma dank diye girdi ve acilen kolposkopi dediler ki cin3 ten leep oldum. tavsiyem kolposkopi olun ve geç kalmayın.
Diğer mesajlarınızdan tüp bebek tedavisi için gittiğinizde hpv olduğunuzu öğrendiğinizi gördüm. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuan 2.5 yaşında ikizlerim. O dönemde çok test yapılıyor evet ama hpv testi alındı mı hatırlamıyorum. Yani ne zaman virüsü aldığımı anlamaya çalışıyorum da. Eğer test alındı ise daha yeni bir süreç olmalı. Herkesten alınıyor mudur sizce bilginiz var mı?

Diğer mesajlarınızdan tüp bebek tedavisi için gittiğinizde hpv olduğunuzu öğrendiğinizi gördüm. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuan 2.5 yaşında ikizlerim. O dönemde çok test yapılıyor evet ama hpv testi alındı mı hatırlamıyorum. Yani ne zaman virüsü aldığımı anlamaya çalışıyorum da. Eğer test alındı ise daha yeni bir süreç olmalı. Herkesten alınıyor mudur sizce bilginiz var mı?
benbebek istiyordum ve jinekolog muayenesinde smear ve hpv beraber aldılar, ilk defa smear aldırdım ve hpv illetini ilk kez duymuştum. bu konu benim hatamdı ancak mesela akıntılarımda bazen afedersin peynirimsi gibi oluyordu fakat ben üşüttüm falan sanıyordum smearden 10 gün sonra doktor aradı ve smear pozitif hpv 16 çıktı 2 ay içinde kolposkopi yapılmalı dedi. yüksek riskli türünde zaten mutlaka kolposkopi istiyorlar. bağışıklık düşünce bu virüs uyanıyormuş maalesef. ne zaman aldığımızı tespit etmek zor ama çok sinsi ve sessizce ilerliyor. yaş faktörü de önemli sanırım 30 yaş üstüne kolposkopi mutlaka istiyorlar. çarşamba aşı olacağım ilk dozunu.

Tüm tuşlara basmak bence bağışıklığa daha genel çerçevede baktığımızda hiçte iyi gelmiyor. Ben ahcc kullanmaktan vazgeçtim.
mesela bende haşimoto vardı ve öğrendiğim ilk şokla hemen aldım 2 ay kullandım ve tsh değerim yükseldi, vücut aşırı bağışıklıkla düşman gibi savaşmaya çalışıyor. panikle ne yaptığımızı bilmiyoruz maalesef

Arkadaşlar bu işin duayeni olan bir hoca var hpv konusunda bilgisi derya deniz diyebilirim, reklama girmemesi için adını şuan da buraya yazamıyorum, ama isteyen olursa ismini özelden paylaşabilirim, kendisinin youtube yayınları mevcut, hpv ile mücadele eden biri olarak çok çok faydasını gördüm, yayınlarını mutlaka dinlemenizi öneririm.
özel mesajlardan ismini gönderebilir misin

mesela bende haşimoto vardı ve öğrendiğim ilk şokla hemen aldım 2 ay kullandım ve tsh değerim yükseldi, vücut aşırı bağışıklıkla düşman gibi savaşmaya çalışıyor. panikle ne yaptığımızı bilmiyoruz maalesef
Evet haşimoto gibi otoimmun hastalıklarda bu takviye önerilmiyor

Back
X