HPV pozitif olduğumu öğrendim, dayanışma

İşimden dolayı biyopsiyi sürekli ertelemek zorunda kaldım malesef ki birkaç ay içinde yaptırmaya çalışacağım. Benim 16 18 ve yüksek risklilerden pozitif gelmişti. Kolposkopide cin1 olabilir dedi ama yine net bir şey söylemedi normalde net söylenebiliyor mu siz biliyor musunuz? Bir de sürdükleri sıvının rengi koyulaşmıştı bu kötü bi şey dedi. 9lu aşıyı olduktan sonra bende pozitif olanlar geçtikten sonra tekrar bulaşır mı diye sorduğumda ona güvenipte rahat davranmamam gerektiğini söyledi zaten bu cevabın üstüne çok fazla soru soramadan çıktım. Okuduklarımdan da yola çıkarak negatife döndükten sonra geçmiştekilerden de korunduğumuzu düşünüyorum. Şöyle düşünelim geleceğimizi garantiye almış olduk ne zaman kimden bulaşacağı bilinmiyor malesef. Umarım şifa olur herkese

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Ben henüz biyopsi veya kolposkopi olmadım, dolayısıyla net bir bilgim yok, fakat size biyopside net bir şey söylerler diye düşünüyorum eğer hücre oluşumu varsa hangi evre olduğu kesin çıkıyor diye biliyorum.

Evet, en azından gelecekte bulaştırmamak ve kendimizi korumak adına önlem almış oluyoruz ve bilinçliyiz bu çok güzel.

AHCC kullanıyor musunuz peki?

Kolposkopi ve biyopsi yaptırdıktan sonra yazar mısınız bana neler konuştuğunuzu. Ahcc almadım çünkü biyopsi yaptırıp doktorla konuşamadım bile doktorlar çıkan sonuçlara göre ilaç tavsiye ediyorlarmış

Elbette, haftaya tekrar görüşmek üzere öyleyse :)

Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun.
Ben henüz doktorla görüşmedim kolposkopi ve biyopsinin ardından görüşme sağlayacağım. Haftaya mutlaka bilgilendiririm görüşmenin ardından. O esnada da AHCC siparişi verdim tedaviye başlamak için

Merhaba cnm Bende de pozitif çıktı ahcc yi bana da söylediler ama açıkçası bana çok boş geldi ve pahalı hpv için en iyi tedavi ozon tedavisi maddi açıdan uygunsanız majör ve minör ozon yaptırın sonrasında aşılama

Birde siz boğaza ve makata da yaptırın test oralardada varmış ben tek tek heryerime baktırıyorum

Merhaba görünce yazmak istedim. Hacettepede bir öğretim görevlisi hpv üzerine çalışıyormuş, ismini bilmiyorum ama çok bilgili birisiymiş. Araştırıp ondan randevu almaya çalışabilirsiniz henüz gitmediyseniz.

Vücuttan atılması zor bir virüs bildiğim kadarıyla. Önce renkli biyopsi gibi biseyle bakıyorlar. Kanser tarzı yada başka bir hastalık oluşma var mı diye.her sene smar testi ver. Hiç korkma bundan sonra dikkat etmeye çalış. Hamile kalmana engel değil siğil yoksa normal doğum bile yaptırıyor doktor.sadece her sene smar testini ihmal etme derim

Çok geçmiş olsun.

Prof dr Murat Gültekin

Ben de hpv olduğumu öğrendim kanamalarım fazlaydı ve enson iki beyaz kabarcık gördüm özel kadın doğum Hastanesi'ne gittim simir aldılar doktor hemen yakmamiz gerektiğini söyledi büyüyüp yayginlasiyor her tarafı kaplıyor dedi ve aynı gün yaktırdım görmediğim de varmış tekrar çikmasi olağan dedi haftaya kontrole gidicem simir testi ongun sonra çıkacak eski esimde on yıl önce vardı ve o zaman gittiğimde testlerim temiz çıkmıştı bişey yoktu bünyede kalıyor zayıf ana nda ve cikiyormus ayrıca asi yap demişti doktor bu kadar ciddi bişey olduğu nu bilmiyordum testler temiz bende de bişey yok asi çok pahalı devlet karşılamıyor diye onemsemeyip vurdurmamistim şimdi aynı gün doktor hemen vurdurman lazım deyince onu da yaptım dört doz. Asini ne olursa olsun Burdur yıllar sonra bile karşına çıkıyor. Psikolojik olarakta haksizliga uğramış gibi hissediyorsun. Yaktirdiktan sonra bu üçüncü gün idrarımı yaparken acı hissediyorum akıntım sürekli var bakalım süreç nasıl ilerleyecek herkese geçmiş olsun.

Merhaba ben de tıp 16 çıktı pazartesi günü detaylı bakacaklar. Smear testinde sorun çıkmamıştı. Tam bebek yapmak istediğim zamanda bu oldu. Bu şekilde iken hamile kalabilir miyim yani iliskiye girmenin sakıncası yok mu ?

Tatlım sigara alkol kullanma bunlar hpvnin sana zarar vermesine neden olacka şeyler, bağışıklıgını güçlü tut sağlıklı beslen egzersiz yap ve stres yapma. Bunlar büyük ölçüde korunmanı sağlar.
Düzenli olarak smear ver. Hücresel bozukluk olup olmadıgına bak. Kontrol altında tut ve korkma çok kişide var. Umursamamazlık yapmadıgın sürece, hayat boyu dikkat ettiğin sürece, ee kendine de iyi baktıgın sürece bi şey olmaz. Ve sakın kendini üzme, inan tek eşli kadınlar bile olabiliyor. Çoğu kadında var farkında bile değil. Yeterki dikkat et düzenli kontrolünü yaptır. Zaten tüm kadınlara senede bi smear yaptırın diyorlar. Olması gereken bu.

Merhaba hpv taramanızda pozitif diger mi çıktı yoksa 16-18 mi çıktı ? Benim de hikayem aynı sizin gibi 2014 re cin 3 ameliyat oldum sonra hep temiz çıktı testler. Geceb hafta hpv testi pozitif smear temiz çıktı. Ben de kolposkopi yaptıracagım inanıyorum ki temiz çıkacak

Kbbye gittinizmi? Bende 16 ve 18 var. Leep yapıldı. Şimdi baş boyun ve anüs kanserinden korkuyorum. Allahım ne pis bi virüsmüş bu ya

Çok geçmiş olsun, eşinize HPV bakıldı mı onda siğil vs var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…