HPV pozitif olduğumu öğrendim, dayanışma

Çok geçmiş olsun eşinizde herhangi bir belirti var mı acaba? Siğil vs.

Geçmiş olsun , eşinizde siğil varmıydı ?

Çok geçmiş olsun. Eşinizde siğil vs varmıydı acaba

Çok geçmiş olsun eşinizde siğil vs varmıydı acaba

Merhaba durumunuz nasl ilerledi..bende gatada kolposkopi yaptirdim 2 hafta oldu ama henuz sonuc cikmadi 16..18 pozitifim ce 4 ayri biyopsi parcasi alindi...sizede ayni islemmi uygulandi kolposkopide

Merhaba durumunuz nasl ilerledi..bende gatada kolposkopi yaptirdim 2 hafta oldu ama henuz sonuc cikmadi 16..18 pozitifim ce 4 ayri biyopsi parcasi alindi...sizede ayni islemmi uygulandi kolposkopide
Merhaba, evet kolposkopide şüpheli gördükleri yerlerden parça alıyorlar benim de 3 yerden alınmıştı 2 yerde cin2 bir yerde cin3 geldi sonuç.Sonrasinda Gatada devam etmedim başka bir hastanede konizasyon yapıldı ve kanser başlangıcı denildi yaklaşık 2 ay önce rahim ve yumurtalıklarım alındı.Alinan parçalar tekrar patolojiye gitti ve yine kanser denildi ama ameliyat olarak büyük tehlikeden kurtuldum sayılır şimdi 3 ayda bir kontroller smir testleri tekrarlanacak. Geçmiş olsun inşallah temiz gelir sonuclariniz

merhaba ben de 16 tipini taşıyorum yaşım 27 tavsiyeleriniz nedir

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun hangi tipini taşıyorsunuz kaç senedir taşıyorsunuz kaç yaşındasınız ve cin 2 cin 3 olmasına rağmen neden kanser denilmiş o kısmı anlayamadım

merhaba hpv negatifken sonradan nasıl pozitif oldu tekrardan

merhaba cin 2 olmaması için ne verdi doktor size ve şuan ne durumdasınız

merhaba negatif olan hpvniz nasıl oluyor da pozitif oluyor şüpheli birliktelik mi yaşadınız sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…