Çok geçmiş olsun eşinizde herhangi bir belirti var mı acaba? Siğil vs.Merhaba, bildiğim kadarıyla 16 ve 18 siğil yapmıyor. Ben de hpv 16 pozitif olduğunu öğrendim 2 hafta önce, Gata'ya gidiyorum diğer hastanelere göre daha hızlı ilerliyor doktorları iyi ve ilgili. 2 hafta öne kolposkopi yapıldı biyopsi sonucunuz çıktı diye mesaj geldi fakat henüz öğrenmedim sonucu. Smear testinin temiz çıkması oldukça rahatlatıyor bizi dedi doktorum, sizin smear testiniz nasıl? Hpv pozitif olması kanser olduğunuz anlamına gelmiyor ama dikkatli olmak gerekir tabii ki. Hepimize geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar çıkar
Geçmiş olsun , eşinizde siğil varmıydı ?Merhaba ben de tip 18 Cin 1'im. Mayıs ayında öğrendim hem 18 hem cin 1 olduğumu. Kolposkopi yapıldı. Şimdilik izlemedeyim yaşım 34. Cin 2 ve 3'e işlem yapılıyormuş. 3 ayda bir smear vericem bir de cin 2 olmaması için doktorum önümüzdeki ay bir ilaca başlayacak. Onun dışında öğrendiğim andan itibaren yaptıklarımı yazabilirim. Ahcc kullanıyorum, günde 2 kupa yeşil çay içiyorum. Imutor kompleks vitamin ve D vitamini alıyorum ve de çörek otu yağı alıyorum. Maalesef bende mantar da var. Evlenirken bu virüsün testi yapılmıyor ve erkekte saptanma oranı kadınlara göre oldukça düşük bir proftan dinlemiştim. Ama inanılmaz yaygınlaşmış. Hatta her canlı bir gün HPV'yi tadacak diyor çok ünlü bir prof dr. O derece yaygın. İnsanın elbette morali bozuluyor, kendine yakıştıramıyor, keşkeleri oluyor ama olan oldu kızlar, kaptık bu virüsü. Şanslıyız ki saptandı. Bir an önce takviyelerle atmaya bakacağız. Bu virüs kana karışmadığı için bölgesel bağışıklık çok önemli. Rabbim inşallah tüm HPV hastalarına şifasını verir.
Çok geçmiş olsun. Eşinizde siğil var mıydı acaba?Kbbye gittinizmi? Bende 16 ve 18 var. Leep yapıldı. Şimdi baş boyun ve anüs kanserinden korkuyorum. Allahım ne pis bi virüsmüş bu ya
Çok geçmiş olsun. Eşinizde siğil vs varmıydı acabaİşimden dolayı biyopsiyi sürekli ertelemek zorunda kaldım malesef ki birkaç ay içinde yaptırmaya çalışacağım. Benim 16 18 ve yüksek risklilerden pozitif gelmişti. Kolposkopide cin1 olabilir dedi ama yine net bir şey söylemedi normalde net söylenebiliyor mu siz biliyor musunuz? Bir de sürdükleri sıvının rengi koyulaşmıştı bu kötü bi şey dedi. 9lu aşıyı olduktan sonra bende pozitif olanlar geçtikten sonra tekrar bulaşır mı diye sorduğumda ona güvenipte rahat davranmamam gerektiğini söyledi zaten bu cevabın üstüne çok fazla soru soramadan çıktım. Okuduklarımdan da yola çıkarak negatife döndükten sonra geçmiştekilerden de korunduğumuzu düşünüyorum. Şöyle düşünelim geleceğimizi garantiye almış olduk ne zaman kimden bulaşacağı bilinmiyor malesef. Umarım şifa olur herkese
Hayır yok. Tip 16da siğil olmuyormuşÇok geçmiş olsun. Eşinizde siğil var mıydı acaba?
Çok geçmiş olsun eşinizde siğil vs varmıydı acabaMerhaba ben de tıp 16 çıktı pazartesi günü detaylı bakacaklar. Smear testinde sorun çıkmamıştı. Tam bebek yapmak istediğim zamanda bu oldu. Bu şekilde iken hamile kalabilir miyim yani iliskiye girmenin sakıncası yok mu ?
Çok geçmiş olsun eşinizde herhangi bir belirti var mı acaba? Siğil vsHqyir
Teşekkür ederim, eşimde hiçbir belirti olmadi ...Çok geçmiş olsun eşinizde herhangi bir belirti var mı acaba? Siğil vs.
Merhaba durumunuz nasl ilerledi..bende gatada kolposkopi yaptirdim 2 hafta oldu ama henuz sonuc cikmadi 16..18 pozitifim ce 4 ayri biyopsi parcasi alindi...sizede ayni islemmi uygulandi kolposkopideMerhaba, bildiğim kadarıyla 16 ve 18 siğil yapmıyor. Ben de hpv 16 pozitif olduğunu öğrendim 2 hafta önce, Gata'ya gidiyorum diğer hastanelere göre daha hızlı ilerliyor doktorları iyi ve ilgili. 2 hafta öne kolposkopi yapıldı biyopsi sonucunuz çıktı diye mesaj geldi fakat henüz öğrenmedim sonucu. Smear testinin temiz çıkması oldukça rahatlatıyor bizi dedi doktorum, sizin smear testiniz nasıl? Hpv pozitif olması kanser olduğunuz anlamına gelmiyor ama dikkatli olmak gerekir tabii ki. Hepimize geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar çıkar
Merhaba, evet kolposkopide şüpheli gördükleri yerlerden parça alıyorlar benim de 3 yerden alınmıştı 2 yerde cin2 bir yerde cin3 geldi sonuç.Sonrasinda Gatada devam etmedim başka bir hastanede konizasyon yapıldı ve kanser başlangıcı denildi yaklaşık 2 ay önce rahim ve yumurtalıklarım alındı.Alinan parçalar tekrar patolojiye gitti ve yine kanser denildi ama ameliyat olarak büyük tehlikeden kurtuldum sayılır şimdi 3 ayda bir kontroller smir testleri tekrarlanacak. Geçmiş olsun inşallah temiz gelir sonuclarinizMerhaba durumunuz nasl ilerledi..bende gatada kolposkopi yaptirdim 2 hafta oldu ama henuz sonuc cikmadi 16..18 pozitifim ce 4 ayri biyopsi parcasi alindi...sizede ayni islemmi uygulandi kolposkopide
merhaba ben de 16 tipini taşıyorum yaşım 27 tavsiyeleriniz nedirgeçmiş olsun yaşınızı öğrenebilir miyim? Bende pozitifim doktorada gittim internet üzerinden negatif sürecini anlatan insanlarında yazılarını çok okudum. Yaşınızı söylerseniz onun üzerinden tavsiyelerde bulunabilirim size. Şunuda söylemek isterim ki kanser değilsinizdir çok uzun yıllarda olabilecek bir şey o korkmayın
merhaba öncelikle çok geçmiş olsun hangi tipini taşıyorsunuz kaç senedir taşıyorsunuz kaç yaşındasınız ve cin 2 cin 3 olmasına rağmen neden kanser denilmiş o kısmı anlayamadımMerhaba, evet kolposkopide şüpheli gördükleri yerlerden parça alıyorlar benim de 3 yerden alınmıştı 2 yerde cin2 bir yerde cin3 geldi sonuç.Sonrasinda Gatada devam etmedim başka bir hastanede konizasyon yapıldı ve kanser başlangıcı denildi yaklaşık 2 ay önce rahim ve yumurtalıklarım alındı.Alinan parçalar tekrar patolojiye gitti ve yine kanser denildi ama ameliyat olarak büyük tehlikeden kurtuldum sayılır şimdi 3 ayda bir kontroller smir testleri tekrarlanacak. Geçmiş olsun inşallah temiz gelir sonuclariniz
merhaba hpv negatifken sonradan nasıl pozitif oldu tekrardanSELAM KIZLAR BENİM HPV HİKAYEM
Ben 87 doğumluyum. 2017 de hpv pozitif Smear temiz geldi. Biyopsi yapıldı ve cin2 geldi. Leep işlemi yapıldı orası temizlendi. Sağlıklı beslenip spor yapmaya başladın 2021 de hpv Negatif ti artık .
2023 te HPV diğer pozitif Smear temiz geldi. Ve 2 senedir sporu bırakmış yine sağlıksız beslenmeye başlamıştım. Artık korkum yoktu çünkü başıma be geleceğini biliyordum. Yine önce kamera gibi bişile bakıyorlar adını unuttum aletin koskopi miydi neydi içeri sıvı veriyorlar oradaki hücrelere bakıyorlar hangi yönlerde vs diye sonra yine biyopsi yapıldı ve sonuç temiz geldi
Korkmayın bi şekilde yolu var ve bitiyor gidiyor tedavisi olan bişi Hpv çıktı diye kanser değilsiniz bunu sakın unutmayın. Hatta bu temmuz sonunda bi arkqdaşım da da çıktı moral olsun diye onunla beraber gidicem biyopsisine.
merhaba cin 2 olmaması için ne verdi doktor size ve şuan ne durumdasınızMerhaba ben de tip 18 Cin 1'im. Mayıs ayında öğrendim hem 18 hem cin 1 olduğumu. Kolposkopi yapıldı. Şimdilik izlemedeyim yaşım 34. Cin 2 ve 3'e işlem yapılıyormuş. 3 ayda bir smear vericem bir de cin 2 olmaması için doktorum önümüzdeki ay bir ilaca başlayacak. Onun dışında öğrendiğim andan itibaren yaptıklarımı yazabilirim. Ahcc kullanıyorum, günde 2 kupa yeşil çay içiyorum. Imutor kompleks vitamin ve D vitamini alıyorum ve de çörek otu yağı alıyorum. Maalesef bende mantar da var. Evlenirken bu virüsün testi yapılmıyor ve erkekte saptanma oranı kadınlara göre oldukça düşük bir proftan dinlemiştim. Ama inanılmaz yaygınlaşmış. Hatta her canlı bir gün HPV'yi tadacak diyor çok ünlü bir prof dr. O derece yaygın. İnsanın elbette morali bozuluyor, kendine yakıştıramıyor, keşkeleri oluyor ama olan oldu kızlar, kaptık bu virüsü. Şanslıyız ki saptandı. Bir an önce takviyelerle atmaya bakacağız. Bu virüs kana karışmadığı için bölgesel bağışıklık çok önemli. Rabbim inşallah tüm HPV hastalarına şifasını verir.
merhaba negatif olan hpvniz nasıl oluyor da pozitif oluyor şüpheli birliktelik mi yaşadınız sonradanSELAM KIZLAR BENİM HPV HİKAYEM
Ben 87 doğumluyum. 2017 de hpv pozitif Smear temiz geldi. Biyopsi yapıldı ve cin2 geldi. Leep işlemi yapıldı orası temizlendi. Sağlıklı beslenip spor yapmaya başladın 2021 de hpv Negatif ti artık .
2023 te HPV diğer pozitif Smear temiz geldi. Ve 2 senedir sporu bırakmış yine sağlıksız beslenmeye başlamıştım. Artık korkum yoktu çünkü başıma be geleceğini biliyordum. Yine önce kamera gibi bişile bakıyorlar adını unuttum aletin koskopi miydi neydi içeri sıvı veriyorlar oradaki hücrelere bakıyorlar hangi yönlerde vs diye sonra yine biyopsi yapıldı ve sonuç temiz geldi
Korkmayın bi şekilde yolu var ve bitiyor gidiyor tedavisi olan bişi Hpv çıktı diye kanser değilsiniz bunu sakın unutmayın. Hatta bu temmuz sonunda bi arkqdaşım da da çıktı moral olsun diye onunla beraber gidicem biyopsisine.