HPV 16,31,11 POZİTİF YARDIM

Yagmur09756

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2024
6
0
29
Ben 30 yaşında bekar bir kadının, cinsel olarak yılda 1 kez veya 2 yılda 1 kez beraberliğim olmasına rağmen hpv olduğumu çıkan siğillerden öğrendim, test verdiğimde hpv 16,31, 11 in pozitif olduğunu öğrendim kolposkopi yaptım ancak üniversite hastanesindeki doktor küçük bir parça almış hpv nin asıl saldıracağı yerden almamış yarın yine girecem kolposkopiye devlet hastanesinde. Çinko kullanıyordum bitti, pregnom kullanıyorum besin takviyesi olarak, yeşil çay her gün içiyordum midem bulanıyor artık içince kusuyorum. Siğiller im geçmiyor sirke sürüyorum, 3 haftada bir cildiyede yaktırıyorum azot gazı ile . Hayatım zaten çok zor işkence, bir de bu çıktı daha evlenemedim bile. İç bacak ağrılarım var vajinamın içi de ağrıyor hep. Belki de cin 3 im bilmiyorum. O kadar çok istiyorum ki kurtulmayı doğrusu hiç umudum yok. Hayatta ne tahmin ettiysem başıma geldi. Daha evlenmeden Rahim ağzı alınacak belki de ihtimal yüksek sonuçta
ya da hpv ile mücadele edemeyecek bedenim çünkü bağışıklığım çok düşük ve hpv ilerleyip 3-4 senede de olsa kansere dönüşecek nihayetinde. En kötü olaylar hep beni buluyor bağışıklığım da 0 zaten gribim bile kolay kolay geçmez. LÜTFEN HANIMLAR BİLDİĞİNİZ BİR ŞEY VARSA BU ÇARESİZ KARDEŞİNİZE YARDIM EDİN. Umudum pek yok ama kurtulmak için neler yapabilirim acaba?

Merhaba bu kadar umutsuz olmayın. Bende ilk öğrendiğimde yıkılmıştım. Moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor. Ben siğilleri ilk öğrendiğimde doktorum aşı olmam gerektiğini söyledi. Aşıdan sonraki gün koterle siğillerim yakıldı. Şuan cildim iyileşme aşamasında. Anladığım kadarıyla aşı olmak bu virüsle savaşta çok önemli. Bende 1 aydır hergün yeşil çay,propolis,b12,balık yağı hapı ve d vitamini tüketiyorum. İnanıyorum ki kurtulucağız.

hpv boyle bir şey değil. Hpvden dolayı bunları yaşamazsınız ama psıkolojınızı bu sekılde etkılersenız baska sorunlar cıkabılır. artık hpv pozitif oldugunuz tespit edildi kanser olmayacaksınız. Eğer bilmeseydiniz evet seneler sonra olabilirdi. Bagıksıklıgını guclendırmek ıcın elınden gelenı yapp ve sıgara kullanıyorsan tabı bırak gerısını dusunmeee :)

Mideye zarar veriyor ama hepsini tek tek ayrı kullanmak acaba hepsini barındıran Bi ilaç mı kullanıyorsunuz yoksa ayrı ayrı mı alıyorsunuz siz kaç ay oldu hpv olalı

Mideye zarar veriyor ama hepsini tek tek ayrı kullanmak acaba hepsini barındıran Bi ilaç mı kullanıyorsunuz yoksa ayrı ayrı mı alıyorsunuz siz kaç ay oldu
Teşekkür ederim ama iç bacak ağırı ve vajina ağrısı yapıyor sanırım

Yeşil çay günde 2 kere, b12 kahvaltıdan önce, balık yağı ve d vitamini kahvaltıdan sonra alıyorum. Propolisi de sabah aç karna suya damlatıp içiyorum. Tanı alalı 1 ay oldu. Bağışıklığımı güçlü tutmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum, benim yaptığım da yanlış olabilir tabi. Ahcc yi öneriyorlar ama benim onu almaya bütçem el vermiyor şuan. Midesi hassas olanlar kullanamayabilir.

Benim midem çok hassas her gün yeşil çay içtim 3 bardak kustum midem dayanamıyor bakalım B12 ve çinkoyı belki tekrar kullanırım

Çok geçmiş olsun,tek tek kullanıp gözlemlemeniz daha iyi olur.
Bakacam korkuyorum inşallah alınmaz Rahim ağzı stresli bir hayatım var napsam da stres geçmez bu stresli eziyet hayatın içinden vitaminleri kullanırım ama umarım geçer sizin eğer geçerse bana haber verir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…