HPV 16,31,11 POZİTİF YARDIM

Merhaba bende de 31 tipli pozitif geldi. 23 yaşındayım ve muhtemelen 2 senedir taşıyorum virüsü alkol sigara kullanmıyorum smear negatif. Görüştüğüm doktorlar kolposkopi diyor aşı olacağım sizce beklemeli miyim ne olur ne olmaz kolposkopi yaptırmalı mıyım

Benim hiçbir şeyim yoktu 2024 haziran ayında kadın doğuma gittim önceden de hep gidiyordum olmayan enfeksiyon çıkıyordu polip çıktı bilmem ne çıktı ve hiçbir şeyim yokken bunlar çıktı. Benim kadın doğuma gitme nedenim ise hastalıklar hastası bir hastalık var sanıyordum bunun endişesi her gittiğimde yoktu zamanla ilaç kullandıkça polip oldum Enfeksiyonum oldu ve en son büyük belamı buldum başka kadından bana hpv bulaştırdılar bundan eminim. O cihazı herkese kullanıyorlar ama hiçbir doktor bunu itiraf etmez söylemez kabul etmez o yüzden bunu kanıtlamak zor ama düşündüğümde ordan geçti defalarca düşündüm hiçbir şeyim yokken gide gide ordan geçti. AHCC yi doktorlar önermiyor değil bilmiyorlar bile ne olduğunu netten araştırdım deyince gülüyorlar hani netten bir şey araştırıp ciddiye aldığım için gülüyorlar. Ben ahcc yi kullanmayacam zaten leep olsam kullansam da kullanmasam da negatife dönüyor cinsel ilişkim de yok bu arada. Ben sevgilime bulaştırdım söylemedim hpv olduğumu utandım. Neyse sonunda söyledim o da beni terk etmedi yanımda oldu destek verdi.

Bence en iyisi doktorun bilir. Smr de nasıl negatif gelir ki benim smr de hpv çıktı. Smr de ascus çıktı hücresel değişiklik var yani. Bence doktorun ne diyorsa onu yap Rahim ağzına baktır 2 senedir varsa Rahim ağzına yerleşmiş olabilir benimki hazirandan beri var. Henüz yerleşmemiş kadın doğuma gide gide kaptım o cihazlardan bundan kim ne derse desin kesinlikle eminim. Ama siz çoktan kapmışsanız bağışıklığınızın güçlü olması için çalışın. Kolposkopi olmanız gerekiyorsa da olun

16 en tehlikelisi 16 tek başına Rahim ağzı kanserinin yüzde 100/70 ini yapıyor. 31 de yüksek risk ama 16 en yükseği belki vücudun 31 i yener Yaşın da çok genç vitamin eksikliğin varsa takviye al. Bağışıklık güçlendirici ilaç al dahiliye doktoruna git kanlarını alır eksik bir şeyin varsa ilacını al. Hpv vürüsü tedavisi yok bir de fiiller varmış hpv yi atmayı kolaylaştıran onlar da baya pahalı

Size nasıl bir muayene uyguladılar vajinal ultrason aletinin üzerinde koruyucu kılıf yâda prezervatif yok muydu hastane pis miydi

Size nasıl bir muayene uyguladılar vajinal ultrason aletinin üzerinde koruyucu kılıf yâda prezervatif yok muydu hastane pis miydi
Hatırlıyorum iki sprey sıktı sadece vürüs bu corona yı düşün iki spreyle mi bulaşmıyordu ultrasonun başına poşet bile geçirmediler ki poşet koruyuculuğu tamamen sağlamaz mesela taşıyıcı erkek kadınla olsa ve poşet taksa doktorlar yine de bulaşır diyor kendi aletlerine poşet taksalar bulaşmaz diyorlar çelişkili değil mi iki sprey sıktı sadece çok iyi hatırlıyorum kadın doğuma gide gide böyle oldum mesela vajinal fitil var kullanınca erken adet oluyorum prof doktora sordum hayır diyor kesinlikle yani doktorlar tam donanımlı değiller

Bu virüs bölgesel bir virüs sadece değdiği alanda oluyor korona solunum yoluyla da bulaşıyordu doktorların kılıf korumaz demesi erkeğin sadece penisinde değil kasığında yada yumurtalıklarında da virüs olabileceği için kılıfın olmadığı alandan da bulaşabilir diyolar ama o alette böyle bir şey söz konusu değil tabi herkese kılıf kullanılıyorsa siz kullanmadılar diyosunuz böyle bir durumu kesinlikle şikayet edin kazanırsınız da prezervatif kullanmamak ne demek

Siğiliniz varsa çıktığı yere göre onlardan bulaşıp bulaşmadığını anlarsınız zaten alet sadece deliğe değiyor siğil delikteyse hastane yüzünden olması büyük ihtimal ama yanaklarda yada anüse yakınsa başka bir yerden kapmışsınız demektir inşallah atlatırsınız bu kötü günler geride kalır psikolojik anlamda da sizi çok etkilemiş Allah yardımcınız olsun

Valla bende belirti olmadı bende sadece inatçı mantar enf oldu bir senedir var bir sene önce doktor bana hpv verelim dedi ben gerek yok demiştim sonra smear yaptırdım 8 ay önce negatifti şimdi gene negatif. Erkek arkadaşımda siğil çıkmasa ben bilmeyecektim hpv olduğumu benim siğilim de yok. Tamamen tesadüf öğrendim şimdi de stresten regl olamıyorum olduktan sonra kolposkopi yaptıracağım. Ha belirti sayılıyorsa son 2 aydır mantar dışında hafif yeşile kayan akıntılarım oldu anlam veremediğim birkaç kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…