Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın. Kağıt adamlar kitabımı arkadaşımın arabasında unuttum o da şehir dışına çıktı artık gelince baştan başlayacağım. Şermin Yaşarın'ın "Söyleme Bilmesinler" kitabına başladım.200 sayfalık hızlı okunan bir kitap. Bir ailedeki anne, baba , çocuklar ve gelinlerin ağzından ayrı ayrı anlatılmış olaylar. Aynı olayın farklı bakış açısından nasıl farklı olduğunu görüyor insan, herkes kensine göre haklı diyor insan, kötü dediğini onun ağzından dinleyünce iyi oluyor. O yüzden keyifle okuyorum, sevdim kitabı.

Selam kızlar güzel bir hafta olsun. Bir koşuşturmacaya başladım. Kızımı bakıcıya alıştırmaya çalışıyorum. Havalar ısındı arkadaşlarla dışarda çayımızı içip akşam da kocalarımız evde olmayınca evde devam ettik bu hafta misafir agirlayip bahar temizligine ufak bir giriş yapacağım. Bu arada kitap da okumaya çalışıyorum son bir ayım kaldı o da yoğun geçecek. Işe başlayıp düzenimi kurmak istiyorum ,o zaman daha rahat olacağım inaniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…