bu murakami'yi bir tek ben sevemiyorum sanırımSelam herkese,mutlu pazarlar,
Kızımla kitapçı turu attık, Haruki Murakami-Fare Dörtlemesi'ni aldım. Tek cilt almadım tasarımı çok hoşuma gitsede okuma konforu açısından zorlayıcı olacakti bende 4 kitabı ayrı ayrı aldım,sırasıyla okurum.
Sevmeyeni de çok sanki ya. Ben yorumlara bakmıştım 1Q84'ü okumadan önce,ben ne okudum şimdi,sonu niye böyle bitti,cinsiyetçi yaklaşımları var vb yorumlarda oldukça fazlaydı. Bende yer yer kadınlardan bahsederken büyük memeleri vb tanımlamaları aşırı buldum,çok sık geçiyordu zira (Mesela Fuakeri'nin memeleri büyük mıh gibi aklıma kazındı-1Q84'de çünkü her fırsatta belirtti yazar bunu) ama kurgusu ve akıcılıği çok iyi olduğu için gözardı edebildim sanırım, yazarın tarzı bu az biraz seksist bile denebilir,belki ondan itici gelmiştir/geliyordur.bu murakami'yi bir tek ben sevemiyorum sanırım
Ben debu murakami'yi bir tek ben sevemiyorum sanırım
Bir ateşe attın beni, alev alev yaktın beni
Ağlatmak mı istiyorsun beni, kamooonGünaydın taze anne adayı
Ağlatmak mı istiyorsun beni, kamooon
GünaydınEki Görüntüle 3420594
Eki Görüntüle 3420595
Zinav Gölü - Tokat
Zinav Gölü, Reşadiye İlçesi'nin Yolüstü (Meğedün) Köyü'ne 3 kilometre uzaklıktadır. Gölün suları tatlıdır. Göl bir dere ve küçük sularla beslenir. Ortalama 1,5 kilometrekare alana sahiptir. Gideğeninden boşalan sular Kelkit Çayı’na ulaşır. Kenarlarında bataklık yerler yoktur. Ortalama derinlik 10-15 metre civarındadır.
Orman Bakanlığı’nca “Doğal Hayatı Koruma Sahası” olarak koruma altına alınan göl, çok sayıda kuş türünün yaşama alanı olduğu gibi göçmen kuşlar için de dinlenme ve konaklama alanıdır. Balıkçılık yapmaya müsait olan gölde sazan, yayın balığı, Japon sazanı ve kızılkanat (aynalı sazan) gibi balık türleri yaşamaktadır.
Zinav Gölü ve Kanyonu, İnkaya Mağarası, birçok hastalığa iyi geldiği söylenen Sülüklü Göl, Zinav Yaylası ve organik tarım yapılan Zinav Vadisi ile bölge tam bir doğa harikasıdır. Bölge özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerce yoğun ilgi görmektedir.
Nisan ayının son haftasından herkese günaydınlar
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
ahestebirbeste
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus
Feline
Ağlatmak mı istiyorsun beni, kamooon
normal hayatta duygularım çelik gibidir kolay kolay ağlamam. hamileyken deterjan reklamlarına ağlıyordum. durun bulayım hangisine ağladığımı dhsjshshsooooo şimdiden başladıysan ağlamaya bu hormonlar dokuz ayda seni mahveder
biri buydu diğerini bulamadımnormal hayatta duygularım çelik gibidir kolay kolay ağlamam. hamileyken deterjan reklamlarına ağlıyordum. durun bulayım hangisine ağladığımı dhsjshshs
biri buydu diğerini bulamadım