Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim bir planım yok bu ara başkanım ne zaman istersen 18.30 gibi ezan okunuyor burda 20.00 gibi müsaitim inşallah tabi batıda olanlarla bir saat fark var aramızda sen kendine göre ayarla iyisi mi 🙈

Günaydın ❤️
Ah Amazon yine aklımı çeldi 🤦🏻‍♀️ 20 lira hediye çeki göndermiş bir de 4 al 3 öde kampanyası yapmış 😄 Kasıma kadar kitap almiycam diye söz verdikten sonra bir hafta bile geçmeden kitap alan ben :olamaz: ama 216 liraya 4 tane Borges kitabı aldım. Bence iyi alış veriş :KK28:
Ben de Dune’nin 3 kitabını aldım 4 al 3 ödeden ilk kitap stokta yoktu ben sipariş verdikten sonra gelmiş üstelik kampanyaya dahil olarak :işsiz:

Ben de Dune’nin 3 kitabını aldım 4 al 3 ödeden ilk kitap stokta yoktu ben sipariş verdikten sonra gelmiş üstelik kampanyaya dahil olarak :işsiz:

Dune serisini 265tl alan ben :KK70:

1710830092089.png

Herkese iyi geceler🤗

Arkadaşlar duymuşsunuzdur mutlaka kitaplara gelecek olan kdv zammını. Zam gelmeden önce aklımda olanları almak istiyorum. Varsa önerisi olan onlara da bakmak isterim. Zehirli oku atacaksanız tam zamanı 😅

Bilim kurgu seviyorsan Vakıf Serisi'ni alabilirsin. Ben genelde pahalı kitapları alıyorum çünkü onlar şok daha pahalanacak :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X