Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar,
Kızıl Nehirler bitti an itibariyle.
Yazarın 2.kitabı,bu kitaba başladığımda Leyleklerin Uçuşu yoktu elimde aslında ondan başlamam gerekiyordu,şimdi onu okuyacağim😉 Bu seriyi epey bir tersten okudum ama neyseki okunabiliyor o şekilde de zorlamadan.
Karim (genç mağripli dedektif)ve Niemans aynı dosyayı farklı şekillerde araştırıyorlar,bölüm bölüm ikisini de okuyoruz kitapta. Niemans vahşice işlenmiş cinayetleri ,Karim okul soygununu araştırıyor aslında ama sonuçta iki dosya ortak bir noktada birleşiyor,birbirleriyle bağlantılılar. Sonlara doğru tahmin ettim katili ,bulabildim🙃
Güzeldi soluk soluğa okunur bence ama başlarda kafamı toparlamakta zorlandım. Çok bölerek ve sınırlı zamanlarda okuyabildiğim için o da belkide bilemiyorum.
Benden bu kadar.
Leyleklerin Uçuşu ile devam ederim. Bu ay bu kadar Grange yeter diyip belki bir Tess,Murakami eklerim araya bilemedim sonrasında artık.

Merhabalar. Görünmez kentler kitabı bitmek üzere.
Marco Polo, tek tek her taşıyla bir köprüyü anlatıyor: ‘Peki köprüyü taşıyan taş hangisi?’ diye sorar Kubilay Han.
‘Köprüyü taşıyan şu taş ya da bu taş değil, taşların oluşturduğu kemerin kavisi’ der Marco.
Kubilay Han sessiz kalır bir süre, düşünür. Sonra ekler:
‘Neden taşları anlatıp duruyorsun bana? Beni ilgilendiren tek şey var o da kemer!’
Marco cevap verir:
‘Taşlar yoksa kemer de yoktur.’ (Görünmez Kentler, ItaloCalvino)

Merhabalar 💕. Dün başladım Cam Çocuk’a. Daha önce birkaç sayfa okuyup bırakmıştım. Devam ediyorum şimdi. Beni içine çeken bir kitap oldu, uzun uzun tartışacağımızı umuyorum. Farklı bakış açılarının konuşulacağını düşünüyorum bu kitap üzerinden.

Akşama misafirim var, o yüzden şimdiden yapayım cuma paylaşımımı. Deneme yapılırken kitabımı okuyorum okulda 🥰. Geceye doğru gelebilirim müsait olursam. Yapmayı ertelediğim çok güzel bir paylaşım daha var burada, ona da akşam zaman ayırmayı umuyorum 💕.

IMG_3892.jpeg

yedirenk79 yedirenk79 gel sen de bu topiğe🥰
İlk sayfada açıklama var topikle ilgili.
Yıllık okuma hedefini belirliyorsun, bu sayfada okuduğun kitaplarla ilgili paylaşım yapıyorsun. Her ay kaç kitap okuduğumuzu bildiriyoruz. İlk sayfada aylık ortak okumalar var istersne onlarada katılabiliyorsun.
Kitaba başladım fakat buraya yazamadım.
Öfke dansı kitabına başladım. Fakat yoğun okuyamıyorum.ancak birkaç sayfa okuyabiliyorum. Bir de bu ara çok uykum geliyor 😊
Aylık ortak okuma dediğimiz ne, biraz açıklarmısın canım🤗

Günaydın ❤
Leyleklerin Uçuşu'na devam ederken daha evvel yayınlanan filmine denk geldiğimi ama beğenmediğimi hatırladım,izleyememiştim sevmemiştim(fragmanına baktım tekrar emin olabilmek için)ama kitap bence sürükleyici filme nazaran. Film epey ağır ilerliyordu en azından ilk yarım saati. Sonra kapatmıştım.
Neyse iyiki izlememisim dedim zira izledikten sonra okumak zor oluyor bu tip gizemli kitaplari sonunu biliyorsun en başında zaten bir esprisi kalmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X