- 15 Ekim 2016
- 22.623
- 129.823
Ben aralık ayında okumuştum.
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar,
Kızıl Nehirler'e devam ediyorum bende.
Kızımla oğlum hastalandı biraz,onlarla ilgileniyorum,istediğim hızda okuyamıyorum, bölüne bölüne 100 sayfa kadar okudum.
Aslında kitap akıcı ,ilgi cekici ama işte vakitsizlik
Eki Görüntüle 3398417
Sen neredesin?Yaaa neresi? Bende doğudayım
Teşekkür ederim sağolasın❤Çok geçmiş olsun
Bir şeyi çok severek yapınca bizSelamlar
İş kültürden minik bir alışveriş yapıp eve geldim ve Tanrınız Gençlik'i ikinci kez aldığım gerçeğiyle yüzleştim
Eki Görüntüle 3398670
Benim de aynı şeyi sineklerin tanrısı için yaptığımı bir ay önce farkedip hala okumamamSelamlar
İş kültürden minik bir alışveriş yapıp eve geldim ve Tanrınız Gençlik'i ikinci kez aldığım gerçeğiyle yüzleştim
Eki Görüntüle 3398670
Nice sağlıklı mutlu yaşları olsun canımİyi aksamlar kızlar. Iki gundur dogumgunu koşturmacası içindeydim. Bugün oglumun doğumgününü yaptik. Yoruldum ama değdi
Yarın da evi temizleyip ramazana hazır oluruz inşallahkitabımdan ayrı düştüm kac gundur. En yakın zamanda kavuşmak dileğiyle ❣
Doğum günü kutlu olsun hep sağlıklı mutlu olsun inşAllahİyi aksamlar kızlar. Iki gundur dogumgunu koşturmacası içindeydim. Bugün oglumun doğumgününü yaptik. Yoruldum ama değdi
Yarın da evi temizleyip ramazana hazır oluruz inşallahkitabımdan ayrı düştüm kac gundur. En yakın zamanda kavuşmak dileğiyle ❣
BitlisSen neredesin?