Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi aksamlar kızlar. Iki gundur dogumgunu koşturmacası içindeydim. Bugün oglumun doğumgününü yaptik. Yoruldum ama değdi 💗
Yarın da evi temizleyip ramazana hazır oluruz inşallah 💞 kitabımdan ayrı düştüm kac gundur. En yakın zamanda kavuşmak dileğiyle 🤭
İyi ki doğmuşşşş, yeni yaşı kendi gibi güzellikler getirsin oğluşa 🧡

İyi aksamlar kızlar. Iki gundur dogumgunu koşturmacası içindeydim. Bugün oglumun doğumgününü yaptik. Yoruldum ama değdi 💗
Yarın da evi temizleyip ramazana hazır oluruz inşallah 💞 kitabımdan ayrı düştüm kac gundur. En yakın zamanda kavuşmak dileğiyle 🤭
Sağlıklı hayırlı mutlu uzun ömrü olsun 🙏😍

Nice mutlu sağlıklı yaşları olsun🥰

Günaydın, mutlu pazarlar 💙
Kaç gündür adam aķıllı okuma yapamadım diyerek,sabah 8.30da ev ahalisi uyurken sessizce kalktım. Biraz okurum dedim ve tüm uyuyanlar teker teker peşimsıra uyandı😁Sadece 1 kısa bölüm okuyabildim. Erkenden de kalkmış oldum pazar pazar😄
İşte bu büyük bi acı :KK14: benim de okula zor uyandırdığım canım çocuklarım erkenden uyanıyor 🤷🏼‍♀️😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X