- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
Nice sağlıklı mutlu yaşları olsun canım
Amin inşallah kızlar cok tesekkur ederimDoğum günü kutlu olsun hep sağlıklı mutlu olsun inşAllah
İyi ki doğmuşşşş, yeni yaşı kendi gibi güzellikler getirsin oğluşaİyi aksamlar kızlar. Iki gundur dogumgunu koşturmacası içindeydim. Bugün oglumun doğumgününü yaptik. Yoruldum ama değdi
Yarın da evi temizleyip ramazana hazır oluruz inşallahkitabımdan ayrı düştüm kac gundur. En yakın zamanda kavuşmak dileğiyle ❣
Sağlıklı hayırlı mutlu uzun ömrü olsunİyi aksamlar kızlar. Iki gundur dogumgunu koşturmacası içindeydim. Bugün oglumun doğumgününü yaptik. Yoruldum ama değdi
Yarın da evi temizleyip ramazana hazır oluruz inşallahkitabımdan ayrı düştüm kac gundur. En yakın zamanda kavuşmak dileğiyle ❣
İyi ki doğmuşşşş, yeni yaşı kendi gibi güzellikler getirsin oğluşa
Teşekkürler kızlarSağlıklı hayırlı mutlu uzun ömrü olsun
Nice mutlu sağlıklı yaşları olsunİyi aksamlar kızlar. Iki gundur dogumgunu koşturmacası içindeydim. Bugün oglumun doğumgününü yaptik. Yoruldum ama değdi
İşte bu büyük bi acıGünaydın, mutlu pazarlar
Kaç gündür adam aķıllı okuma yapamadım diyerek,sabah 8.30da ev ahalisi uyurken sessizce kalktım. Biraz okurum dedim ve tüm uyuyanlar teker teker peşimsıra uyandıSadece 1 kısa bölüm okuyabildim. Erkenden de kalkmış oldum pazar pazar
Ay yakınmışız, ben evlenip Van’a geçeceğim. Eylülden itibaren orada olacağım, belki bir doğu buluşması ayarlayabiliriz bu tarafta olanlarlaBitlis
Teşekkür ederimNice mutlu sağlıklı yaşları olsun
Yaa çok güzel olurAy yakınmışız, ben evlenip Van’a geçeceğim. Eylülden itibaren orada olacağım, belki bir doğu buluşması ayarlayabiliriz bu tarafta olanlarla