- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
Butun meslekler üzerine yazacak heraldeKızlar bizim bu Hizmetçi’nin yazarı yeni kitap çıkarmış. The Teacher adı. Çok merak ettim ama bize ne zaman gelir bakalım
Eki Görüntüle 3394621
Bende Sakın Yalan Söyleme isminde bir kitabıni gördüm yazarın, listeme de ekledim. Bu kitabı duymamıştım. Yazarın hicbir kitabını okumadım henüz tabi ben habire ekliyorum listeyeKızlar bizim bu Hizmetçi’nin yazarı yeni kitap çıkarmış. The Teacher adı. Çok merak ettim ama bize ne zaman gelir bakalım
Eki Görüntüle 3394621
Benim de kitaplığımda bekleyenlerden ben de bu ay okuma listeme ekleyeyimSelam,
Dün başladım,çok hızlı olmasada dar zamanlarda okuyorum. Epey iyi başladı ama karakterleri tanımıyorum kitapta onları oturtmak zaman alıyor. Bir Niemans değilse de bunda da var bir polis az da korkak biri izlenimi verdi yazar bakalım gözü kara Niemans'tan sonra nasıl ilerleyecek.
Eki Görüntüle 3394642
Süper olur,bitirince üzerine konuşuruz belkiBenim de kitaplığımda bekleyenlerden ben de bu ay okuma listeme ekleyeyim
Eski kitapları da varmış Türkçe’ye çevrilmemiş. Bazılarını çok merak ettimButun meslekler üzerine yazacak heralde
Ben bu ay bitiremedimGünaydınlar Herkese
Şubat ayı bildirimleri için son gün. Lütfen bildirim zamanını geçirmeyin. Yarın listeleri hazırlayacağım
@Eleadora
@Life light
Levaiz
@Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
@bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Keira-
K Kitapkontesi
@Arrietty_
@Disipline Girmis BirKadin
@yet07
Limonsuzzcay
@Sulukuleli
@Etkili Eleman
@UcanSupurge
@mimesis
@-nemesis-
@Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
@Kukrim
@Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
@YEKTA31
@Aspasiaa
@hande_buse
@Teraryum1
@Ozzybal
@ahestebirbeste
@LADY VEGA
@Tutunamayanlar777
@Gelincik78
@CipisS
rabbitgirl
@Papatyays
@_okyanus
Hemen sepete attımBende Sakın Yalan Söyleme isminde bir kitabıni gördüm yazarın, listeme de ekledim. Bu kitabı duymamıştım. Yazarın hicbir kitabını okumadım henüz tabi ben habire ekliyorum listeye
Kamelyalı Kadın’ı okumuş muydun daha önce?Eki Görüntüle 3394832
Mart kitaplarını seçtim, martta taşınacağız o yüzden çok okuyamayabilirim gibi, çok kalın ve fazla kitap seçmedim
Benimde sepetimde ama almadım henüzHemen sepete attım
Okudum canım onu, yorumlamadan önce bi bakacağım tekrarKamelyalı Kadın’ı okumuş muydun daha önce?
Ben okudum canımSelamlar,
Mario Mazzanti okuyan oldu mu aranızda?
Tarzi bana uygun gibi ama (gerilim denince benim gözüm donüyor)daha evvel okumadım bilemedim. Adam Fawer'in kitapları tarzındaymıs kurgusu(ki severim Adam Fawer'i de),hatta daha iyi diyenler de vardı yorumlarda.
Epey merak ettim,daha önce okuyan varsa bilgi verebilirse çok memnun olurum
Ay çok sevindim okuyan birinin olmasınaBen okudum canım
Gördüğüne asla inanma ve Öldürmek için güzel bir gün .. bu iki kitabını okumuşum ve yazarı için devam et diye de not almışım kendime :)) gördüğüne asla inanma 400 küsur sayfalıkmış ben bir günde bitirmişim hatta epey akıcı gelmiş ,öyle yazmışım not defterime