Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cam Çocuk'u sevenler Kız Kardeşim İçin'i de okusuun onu da çok seversiniz
Peş peşe okumasınlar ama çok bunalırlar yoksa konuları benzer çünkü. Ama Kız Kardeşim İçin daha güzelsi bence

Senin Kurtuluş Projesi bitti değil mi? Ortalardayım ben bi yavaşladım ya. Başta çok seri okuyordum oysa. Durağanlaştı bi tık sanki. Tekrar heyecanlanır umarım

MrsDelfino sana da çok geçmiş olsun canım.

Ayy kızlar bu arada ithaki polisiye klasikleri dizisi çıkarıyormuş. Yandık şimdi mecbur onlarıda alacağız

Fiyatları görünce açıkçası İthaki benim için alınması güç kitaplar kategorisine giriyor. 300TL den başlıyor kitapları ve 50 sayfa

Fiyatları görünce açıkçası İthaki benim için alınması güç kitaplar kategorisine giriyor. 300TL den başlıyor kitapları ve 50 sayfa
Hangi serisi başkim, çoğu kitabı daha uygun sanki, ben 3 seriden alabildiğimi alıyorum sonradan zamlanır diye
Ayy kızlar bu arada ithaki polisiye klasikleri dizisi çıkarıyormuş. Yandık şimdi mecbur onlarıda alacağız
Yapma...
Bence de daha güzeldi
Bitti evet, son bölümler daha teknikti bence o yüzden yavaşlamışsındır, bende de öyle oldu dakikada 1 sayfa okumuşum aşağı yukarı son bölümlerde. Kafam basmıyor o kadarını

Bilim kurgu serisi aşırı pahalanmış. Fiyatları görünce inanamadım

Peyami Safa - Bir Akşamdı okuyorum başkanım

Japon klasikleri fln ucuz ya. Buda öyle olur belki
Bilim kurgu serisi aşırı pahalanmış. Fiyatları görünce inanamadım
Ay ben aldıklarımı okumadığım için daha bakmadım yeni fiyatlarına.

Asıl siz hizmetçi kitaplarına gelen zamı gördünüz mü biz mi yükselttik fiyatını acaba hep beraber ala ala Eki Görüntüle 3393251 Eki Görüntüle 3393252
Bugün bende bir kaç kitap ekledim sepete bir siteden sonra almadım unuttum da.
Christy Brown-Sol Ayağım'ı alacaktım ben okumuştum onu sonra birine verdim diye kızımda okusun dedim,belki bende tekrar okurum,insana ilham veren bir kitaptı üzsede yer yer. Sonra baktım 2.kitabı da varmiş Her Gün Hüzün,hadi onu da alayım ben okurum dedim,Hizmetci 2 kitap ve Shantaram'ı da ekledim tabi sonra bir fiyata baktım,bir listeye daha sonra alırım dedim,koşturmacadan unuttum. Şimdi de alasım yok,evdekileri bitiriyim diyorum, bu mesajı görünce de alınmış alınmıştır zam gelecek diye düşündüm. Öyle saçma sapan kararsız bir ruh halindeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…