Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman tekrar hoş geldin

Hoş sefa geldin baya uzun oldu
Hosbuldum kızlar
Çok uzun zaman oldu okumayi bırakmadım tabiki ama burda aktifken okudugum kadar okuyamiyorum.
Değişen bir şey var mı aynı sistem devam mı acaba ??
Mart ayı kitapları bende yok hemen onlarısiparois edeceğim. Şuan okudugum 4 kitap var
1i işyerinde karamazov kardeşler
2 başucumda Dramsiz Disiplin, DEHB anne baba el kitabı
1ide salonda Sus Barbatus 1 ( yarım bırakmıştım sizle okurken yeniden başladım simdi)

Çok geçmiş olsun Bir Akşamdı ‘yı bitirip John Verdon açılışını yapıyorum inşallah ben de
Çok teşekkür ederim, Allah dermansız hastalık vermesin,kış böyle böyle geçiyor çocuklarla maalesef. Bir biri hastalanır bir diğeri,onlar iyileşir biz hastalanırız falan böyle bir kısır döngü.
Aklından Bir Sayı Tut'u okuyacaktın dimi? Çok keyif alacağından eminim,polisiye-gerilim seviyorsan doğru yazarlardan biri bence. Soluksuz okunuyor bence zira yemek pişirirken bile okudum,elimden bırakamadım ben şimdi dizi arası veriyorum ama aklım kitapta.
Keyifle oku sende

Bu kitaplar seri şekilde mı? Kapak tasarımları aynı

Bu kitaplar seri şekilde mı? Kapak tasarımları aynı
Evet seri aslında ama bağlantı kitaptaki dedektif(eşi ve ona iş paslayan bir arkadaşı oluyor genelde ana karakterler) sadece , ayrı da okunabilir bence,eski kitaba fazla gönderme yapmıyor yazar. Dedektif Dave Gurney var hepsinde. Ben ilk 4 kitabı okudum.
Sırayla,
Aklından Bir Sayı Tut
Gözlerini Sımsıkı Kapat
Şeytanı Uyandırma
Peter Pan Ölmeli
Kurt Gölü
Fırtınada Yanacaksın
Tepenin Laneti
Yılan Avı
5.kitabı okuduğum halihazırda,son 3 kitabı da alacağım ilk fırsatta.

Bunlar serimi yani bu sırayla okumak daha mı iyi olur şeytani uyandırmayı okumadan Peter pana başladım

Bunlar serimi yani bu sırayla okumak daha mı iyi olur şeytani uyandırmayı okumadan Peter pana başladım
İlk 2 kitabı okudunuz mu,sadece Şeytanı Uyandırma'yı mı okumadınız?
Sırayla okumak karakterleri tanımak adına faydalı olabilir ilk kitapta Dedektif kimdir,eşi ailesi hakkında biraz fazla detay var sadece,sonraki kitaplarda Dave Gurney'i eşi Madeline'i tanıdığımızı varsayarak anlatıyor yazar.
Şart olduğunu düşünmüyorum sırayla okumanın ki sizde anlamışsınızdır okurken eski kitapla ilgili çok detay geçmiyor içinde.
Ben yeni kitap çıktıkça alıp okuyordum haliyle sırayla okudum sırayla devam ederim ama siz bence şu an okumaya devam edebilirsiniz. Çok bir fark olacağını düşünmüyorum açıkçası sıralama anlamında.

İlk ikiyi okudum. Evet aynen eski kitapla ilgili çok detay geçmiyor ben Peter pana devam edeyim sonra diğerini okurum sonra tess gerritsene devam

İyi geceler. Telefondan Ahmet Ümit okuyorum da bana biraz -nasıl ifade etsem bilemedim- yapmacık ya da zorlama geliyor diyaloglar okurken böyle dudak büzüp burun kıvırasım geliyor
Akıcı olduğu ve kurgunun sonunu merak ettiğim için devam ediyorum. Geceleri çocuk uyuturken de iyi oluyor telefondan okumak.

Hangi kitabı ki ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…