- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
Beyoğlu’nun En Güzel Abisi. Polis tanıdığım çok var kitaptaki polisler çok farklı geliyor bana, belki de sorunum budurHangi kitabı ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyoğlu’nun En Güzel Abisi. Polis tanıdığım çok var kitaptaki polisler çok farklı geliyor bana, belki de sorunum budurHangi kitabı ki ?
Tesekkur ederim ❣
Rhaba Gölyazı yakınında piknik alanı var mı misafirlairm gelecek deAyy tabii seve seve Öncelikle tarihi yerler açısından Heykel, Setbaşı görülmeli. Irgandı Köprüsü, Yeşil Cami, Kozahan, Pirinçhan, Ulucami. Tabii oraya kadar gelmişken Tophane’de bursa manzarasıyla bir çay içilir
Baharda ve yazın Mudanya ve Tirilye de güzel oluyor deniz havası almak isteyenler için. Bir de özellikle leyleklerin göç vakitlerinde Gölyazı güzel oluyor Yine tarihi + kahvaltısıyla meşhur Cumalıkızık var. İznik de güzel bir tercih olur.
Ay yemek konusunda da bir sürü seçenek var ama daha fazla uzatmıyım yazdıkça yazasım geldi Bursa’ya gelen olursa daha detaylı yazmaya çalışırım kendimce önerileri
Geçmiş olsun acil şifalar.Günaydın hayırlı kandiller, ben yine hasta yatıyorum, bi kurtulamadik ya bitip bitip tekrar başlıyor
Başla bence,yetişmezse sonraki aya sarkar.Jane eyre bugun biter. 4. Kitaba baslasam mi
Yetistire bilirmiyimm
Klasiklerden filan uzaklasmam lazim. Eve gidince bakayim. Polisiye tarzi nelerim var bilmiyorum.Başla bence,yetişmezse sonraki aya sarkar.
Bende Tess Gerritsen-Dinle Beni'ye baslamayı düşünüyorum.
Birazdan parka götürücem çocukları, onlar oynarken kahve içip kitabımı okumak gibi hain planlarım varBakalım umarım hayaller,hayatlar durumu yaşamam