Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın,
Mutlu haftasonları💚
Kurt Gölü bitti.
Kitap bence en az yazarın diğer okuduğum kitapları kadar sürükleyiciydi.
Kısaca bilgi vermem gerekirse,
Aynı doktordan hipnoz terapisi alan 4 adamın,yakınlarına korkunç kabuslar gördüğünü anlattıktan sonra ki hepsi aynı kabusu gördüklerini iddia ediyorlardı bilekleri kesilmiş halde bulunması ile başlıyor. Dave Gurney dahil oluyor olaya eski dostu aracılığıyla,hatta eşi de yanında bu kez,ve araştırmaya başlıyorlar. Katil gerçekten doktor mu? Onları hipnozla mı öldürdü yoksa işin içinde başka birileri mi var?araştırmaya girişiyorlar.
Çok keyifliydi bence, okumak isteyenlere tavsiye ederim

M
Ayy tabii seve seve 🤩 Öncelikle tarihi yerler açısından Heykel, Setbaşı görülmeli. Irgandı Köprüsü, Yeşil Cami, Kozahan, Pirinçhan, Ulucami. Tabii oraya kadar gelmişken Tophane’de bursa manzarasıyla bir çay içilir 😂
Baharda ve yazın Mudanya ve Tirilye de güzel oluyor deniz havası almak isteyenler için. Bir de özellikle leyleklerin göç vakitlerinde Gölyazı güzel oluyor ❤️ Yine tarihi + kahvaltısıyla meşhur Cumalıkızık var. İznik de güzel bir tercih olur.
Ay yemek konusunda da bir sürü seçenek var ama daha fazla uzatmıyım yazdıkça yazasım geldi😅😅 Bursa’ya gelen olursa daha detaylı yazmaya çalışırım kendimce önerileri 🥰🥰
Rhaba Gölyazı yakınında piknik alanı var mı misafirlairm gelecek de

Jane eyre bugun biter. 4. Kitaba baslasam mi 🫨
Yetistire bilirmiyimm
Başla bence,yetişmezse sonraki aya sarkar.
Bende Tess Gerritsen-Dinle Beni'ye baslamayı düşünüyorum.
Birazdan parka götürücem çocukları, onlar oynarken kahve içip kitabımı okumak gibi hain planlarım var😄😄Bakalım umarım hayaller,hayatlar durumu yaşamam😀😀

Başla bence,yetişmezse sonraki aya sarkar.
Bende Tess Gerritsen-Dinle Beni'ye baslamayı düşünüyorum.
Birazdan parka götürücem çocukları, onlar oynarken kahve içip kitabımı okumak gibi hain planlarım var😄😄Bakalım umarım hayaller,hayatlar durumu yaşamam😀😀
Klasiklerden filan uzaklasmam lazim. Eve gidince bakayim. Polisiye tarzi nelerim var bilmiyorum.

Aksam vaktim olacak. Kizim son anda arkadasina davet edildi muzik yarismasi izlemek icin. 3 saatim var . Keyif yapayim bende.

Merhaba herkese 💕
Erzurum’dayım bugün, arkadaşımın nişanına geldim.

Yolda biraz okuyabildim kitabımı 🥰.

IMG_3377.jpeg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X