Yaa özledim buralari geldim calcicigim nasilsiniz neler yapıyorsunuzooo kimleri görüyorum buralarda
Galiba uzun zamandan beri en sevdiğim karakter oldu Rocky
SüperrBence bildirmelisin
Benimde okudugum mangada alakasi yoktu.Evet benimde benzer birşey kalmış aklımda,(uzun zaman önce okudum)bildiģimiz Peter Pan'la pek alakası yok
Yaa özledim buralari geldim calcicigim nasilsiniz neler yapıyorsunuz
Sorma buralardan da taşındım alışkanlıklar duzen degisince insan eski temposunu devam ettiremiyor bazen.ara ara baktim size hangi kitaplar okunuyor neler alınıyor diye ama devamlılık arz edemem diye de yazmadım şimdi niyeti bozdum geri döndümİyi canım seni sormalı. Bir taşındın tam taşındın
Okurken aynısını düşündüm, 14 gün sürmüş kitabı bitirmem, halbuki çok iyiydi dili, konusu, kurgusu. Aslında çok sürükleyici hakkını veremiyorum kitabın çoktan bitmesi lazımdı
Süperr
Sorma buralardan da taşındım alışkanlıklar duzen degisince insan eski temposunu devam ettiremiyor bazen.ara ara baktim size hangi kitaplar okunuyor neler alınıyor diye ama devamlılık arz edemem diye de yazmadım şimdi niyeti bozdum geri döndüm
Ben de Tess hiç okumadım. Cerrah kitabı sanırım seri halındeymiş. O sırayla okuma planım var
Galiba 2 kitabini okudum. Begenecegine eminim
Çok teşekkür ederim başkanımBu aralar kitap alımlarını arttırdın
Keyifli okumalar
Teşekkür ederimÇok ergence bir kitap değildir diye umuyorum
Teşekkür ederim canım
Keyifle oku canım
Hoş geldinSorma buralardan da taşındım alışkanlıklar duzen degisince insan eski temposunu devam ettiremiyor bazen.ara ara baktim size hangi kitaplar okunuyor neler alınıyor diye ama devamlılık arz edemem diye de yazmadım şimdi niyeti bozdum geri döndüm
Hoş sefa geldin baya uzun oldu
Çok geçmiş olsun Bir Akşamdı ‘yı bitirip John Verdon açılışını yapıyorum inşallah ben deİyi akşamlar,
Oğlum biraz hastaydı soğuk almış o uyurken epey okudum. Son 50 sayfam kaldı,bugün yarın biter,çok heyecanlı ilerliyor,çok özlemişim John Verdon kitaplarını,alınacaklar listesine elimde olmayanları da ekledim hemen. (4 kitabını okumuştum yazarın)
Eki Görüntüle 3392026
Ben çok severim Tess Gerritsen.