- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
Geçmiş olsun acil şifalar.
Eve girince herkesi yoklamadan bırakmıyor meret.
K Kitapkontesi geçmiş olsun. Bir hastada benim. Bir boğaz enfeksiyonu olmuşum ki sorma. Çocukları annane babaanneye postaladım iki gündür yatıyorum valla. Kitap okumaya çalışıyorum uykum geliyo öyle bir halsizlik.
Herkese iyi hafta sonları diliyorum bu arada
Sağolun kızlarK Kitapkontesi A Atalanteda cok gecmis olsun
Oyle bir hastalik varki. 1,5 ay surundum. Ölecegim bile Sandim diyeyim.
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerimK Kitapkontesi geçmiş olsun. Bir hastada benim. Bir boğaz enfeksiyonu olmuşum ki sorma. Çocukları annane babaanneye postaladım iki gündür yatıyorum valla. Kitap okumaya çalışıyorum uykum geliyo öyle bir halsizlik.
K Kitapkontesi geçmiş olsun. Bir hastada benim. Bir boğaz enfeksiyonu olmuşum ki sorma. Çocukları annane babaanneye postaladım iki gündür yatıyorum valla. Kitap okumaya çalışıyorum uykum geliyo öyle bir halsizlik.
Geçmiş olsun kızlarSağolun kızlarAllah dermansız dert vermesin,bununla atlatalım insallah ❣
Hepimizin kandili mübarek olsunMerhaba kızlarkandiliniz mübarek olsun
Sagol canimGeçmiş olsun kızlar
Inşallah teşekkür ederim ❣
Günaydın hayırlı kandiller, ben yine hasta yatıyorum, bi kurtulamadik ya bitip bitip tekrar başlıyor
Geçmiş olsun arkadaşlarK Kitapkontesi geçmiş olsun. Bir hastada benim. Bir boğaz enfeksiyonu olmuşum ki sorma. Çocukları annane babaanneye postaladım iki gündür yatıyorum valla. Kitap okumaya çalışıyorum uykum geliyo öyle bir halsizlik.
Tesekkur ederim ❣Selamlar ve hayırlı kandiller
Geçmiş olsun arkadaşlar
Bitirirsin , aslansın , kaplansın başla başla başlaJane eyre bugun biter. 4. Kitaba baslasam mi
Yetistire bilirmiyimm
Ya bugün dışardaydım ben de hatta D&R’a uğradıysan o civarlardaydımMerhaba herkese
Erzurum’dayım bugün, arkadaşımın nişanına geldim.
Yolda biraz okuyabildim kitabımı.
Eki Görüntüle 3392293
Maalesef sadece arkadaşın nişanına gidip hemen geri döndüm. Damat bey bir araç tutmuş, onlara bağlı kaldık, konaklama imkanı yoktu. Onlara bağlı kalınca hiç gezemedikBitirirsin , aslansın , kaplansın başla başla başla
Ya bugün dışardaydım ben de hatta D&R’a uğradıysan o civarlardaydımburalarda mısın hala ?
Sağlık olsun canım yolun düşer de görüşmek istersen haber vermen yeterliMaalesef sadece arkadaşın nişanına gidip hemen geri döndüm. Damat bey bir araç tutmuş, onlara bağlı kaldık, konaklama imkanı yoktu. Onlara bağlı kalınca hiç gezemedik. Umarım başka bir zaman
Yeni yaşında çoook güzel anılar biriktirrr, nice nice mutlu yıllaraGünaydııın
Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorumm
Bugün benim doğum günüm 28 oldum