- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
ben de necib mahfuz'un kahire üçlemesini bulamıyorum. çok satan ve okunan da bir seri ama neden basımı yok bilmiyorum. el değmiyor 2. ellerin fiyatına daArkadaşlar Ramses diye bir seri vardı 5 kitaplık,belki okumuşsunuzdur, ben hayranıydım,kütüphaneden alıp okumuştum yıllar önce. Hiç bir yerde bulamamıştım bir daha. Nadir kitap sitesinden tek tek bulup sipariş ettim şimdi seriyi, çok heyecanlıyım. Niyeyse aşırı mutlu oldum, umarım hemen gelir.Paylaşmak istedim
Evet haklısınız her şey çok pahalı artık. benim aldıklarım 25-40 tl arasıydı. Ama başka bir kitaba daha baktım 150’den başlıyordu, onu almadım şimdilik. Bir de kargo parası var çünküben de necib mahfuz'un kahire üçlemesini bulamıyorum. çok satan ve okunan da bir seri ama neden basımı yok bilmiyorum. el değmiyor 2. ellerin fiyatına da
Ben de ilk kez bi kitabın adını alan baş karaktere böyle sinirlendim. Hayata karşı mücadeleci ve idealist biri olmasi güzel ama insani iliskilerinde bencil biri. Spoiler olmasin diye açık yazmayayım ama kitabın sonunda olan olay için vicdan azabı çekip bi öz-eleştiri yapacağına nankör şekilde demekki anılarına benden çok deger verdin deyip annesini suçluyor hâlâİza benim de çok sinir olduğum bir karakterdi. Kendince iyilik adı altında yaptığı şeyler değer görmeyince karşındakine "nankör" damgasını yapıştıracak kadar bulamadığım sıfatta biri.
Hak verdim mi bazen çok az mini minnacık zamanlarda
Ay bir de okumuş doktor olmuşBen de ilk kez bi kitabın adını alan baş karaktere böyle sinirlendim. Hayata karşı mücadeleci ve idealist biri olmasi güzel ama insani iliskilerinde bencil biri. Spoiler olmasin diye açık yazmayayım ama kitabın sonunda olan olay için vicdan azabı çekip bi öz-eleştiri yapacağına nankör şekilde demekki anılarına benden çok deger verdin deyip annesini suçluyor hâlâ
Ramses serisi çok güzel. Benim çocukluğumdan beri evimizde serinin üç kitabı vardi. Ben de Ramses Işığın Oğlu'nu okumuştum. Görünce eski günler canlandı gözümde. Hatta şimdi ablama yazdım Ramsesi okuduğun zamanı ve konusunu hatırlıyormusun diye sordumArkadaşlar Ramses diye bir seri vardı 5 kitaplık,belki okumuşsunuzdur, ben hayranıydım,kütüphaneden alıp okumuştum yıllar önce. Hiç bir yerde bulamamıştım bir daha. Nadir kitap sitesinden tek tek bulup sipariş ettim şimdi seriyi, çok heyecanlıyım. Niyeyse aşırı mutlu oldum, umarım hemen gelir.Paylaşmak istedim
Elin oglu Antal bile çok daha iyi anladı kadıncağızı. Adamı takdir ettim. Bu arada sende de kitabı okuduktan sonra bi kendini sorgulama durumu yani bende Izalık var mi diye dönüp kendine bakma olayı oldu mu. Ben anne babası artık hayatta olmayan biri olarak elimden geleni yapmaya çalışmış olsam da yine de acaba yaşlılık sureclerinde onların hissettiklerini yeteri kadar anladim mi diye bi düşündüm.Ay bir de okumuş doktor olmuş
Sanki tek başına olmuş
Annesi olmasa doktor olabilir miydi acaba
Bak yine sinirlendim
Ben benim çektiğim fotoğrafta çıkanı bulut falan sanıyordum seninkine bakınca anladım ki parmak izimmiş bulut sandıklarım
NiyeIyi aksamlar
Polisiye okumayi ozledim
Şu an onu yaşıyorum ve onların gözünden bakmaya çalışıyorum ve yargılamıyorumElin oglu Antal bile çok daha iyi anladı kadıncağızı. Adamı takdir ettim. Bu arada sende de kitabı okuduktan sonra bi kendini sorgulama durumu yani bende Izalık var mi diye dönüp kendine bakma olayı oldu mu. Ben anne babası artık hayatta olmayan biri olarak elimden geleni yapmaya çalışmış olsam da yine de acaba yaşlılık sureclerinde onların hissettiklerini yeteri kadar anladim mi diye bi düşündüm.
Cunku bayadir okumuyorumBen benim çektiğim fotoğrafta çıkanı bulut falan sanıyordum seninkine bakınca anladım ki parmak izimmiş bulut sandıklarım
Niye