Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de necib mahfuz'un kahire üçlemesini bulamıyorum. çok satan ve okunan da bir seri ama neden basımı yok bilmiyorum. el değmiyor 2. ellerin fiyatına da

ben de necib mahfuz'un kahire üçlemesini bulamıyorum. çok satan ve okunan da bir seri ama neden basımı yok bilmiyorum. el değmiyor 2. ellerin fiyatına da
Evet haklısınız her şey çok pahalı artık. benim aldıklarım 25-40 tl arasıydı. Ama başka bir kitaba daha baktım 150’den başlıyordu, onu almadım şimdilik. Bir de kargo parası var çünkü

Ben de ilk kez bi kitabın adını alan baş karaktere böyle sinirlendim. Hayata karşı mücadeleci ve idealist biri olmasi güzel ama insani iliskilerinde bencil biri. Spoiler olmasin diye açık yazmayayım ama kitabın sonunda olan olay için vicdan azabı çekip bi öz-eleştiri yapacağına nankör şekilde demekki anılarına benden çok deger verdin deyip annesini suçluyor hâlâ

Ay bir de okumuş doktor olmuş
Sanki tek başına olmuş
Annesi olmasa doktor olabilir miydi acaba

Bak yine sinirlendim

Ramses serisi çok güzel. Benim çocukluğumdan beri evimizde serinin üç kitabı vardi. Ben de Ramses Işığın Oğlu'nu okumuştum. Görünce eski günler canlandı gözümde. Hatta şimdi ablama yazdım Ramsesi okuduğun zamanı ve konusunu hatırlıyormusun diye sordum

Ay bir de okumuş doktor olmuş
Sanki tek başına olmuş
Annesi olmasa doktor olabilir miydi acaba

Bak yine sinirlendim
Elin oglu Antal bile çok daha iyi anladı kadıncağızı. Adamı takdir ettim. Bu arada sende de kitabı okuduktan sonra bi kendini sorgulama durumu yani bende Izalık var mi diye dönüp kendine bakma olayı oldu mu. Ben anne babası artık hayatta olmayan biri olarak elimden geleni yapmaya çalışmış olsam da yine de acaba yaşlılık sureclerinde onların hissettiklerini yeteri kadar anladim mi diye bi düşündüm.

Şu an onu yaşıyorum ve onların gözünden bakmaya çalışıyorum ve yargılamıyorum
Onların doğrusu neyse onu destekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…