- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
Baba arayıp durdular zatenBen bu hikayeden hiç bir sey anlamamistim
Aynen ilan vermişlerdi gazeteyeEvet o ayri garipdi. Illede baba bulma cabalarina ne demeli
Benim deYa ben o hikayeyi çok içselleştirdimKK'de olay olurdu hatta böyle bi şey olsaydı dedim buradaki üyeler geldi aklıma
Ayy düşünsene şu an bile zırt pırt “5 sene önce sürtündük, düzenli regl oluyorum, hamile miyim??” diye konu açanlar var. Öyle bir şeyin gerçek olduğunu düşünemiyorumYa ben o hikayeyi çok içselleştirdimKK'de olay olurdu hatta böyle bi şey olsaydı dedim buradaki üyeler geldi aklıma
O hikayeyi okuyanlar mumkun sanar. Yani bu kafada olanlarAyy düşünsene şu an bile zırt pırt “5 sene önce sürtündük, düzenli regl oluyorum, hamile miyim??” diye konu açanlar var. Öyle bir şeyin gerçek olduğunu düşünemiyorum
Ayy düşünsene şu an bile zırt pırt “5 sene önce sürtündük, düzenli regl oluyorum, hamile miyim??” diye konu açanlar var. Öyle bir şeyin gerçek olduğunu düşünemiyorum
En azından baba adayı var onlardaAyy düşünsene şu an bile zırt pırt “5 sene önce sürtündük, düzenli regl oluyorum, hamile miyim??” diye konu açanlar var. Öyle bir şeyin gerçek olduğunu düşünemiyorum
Ayy hikayede o kısma biraz güldüm. Tavuk mu yahu bu döllenme olmadan yumurtluyor dedim hattaEn azından baba adayı var onlarda
Vuslatı hatırlatır misin biraz. Gerçekten hiç hatırlamıyorum. Kitabı kalkıp almaya da üşendimVuslat da farklıydı en sevdiklerim vuslat ve soğuk parmaklar mıydı (kaza olan hikaye) ikisi olabilir
Bi kafede oturuyorlardı iki arkadaş yaşlı bir amca tur atıp duruyordu aslında amcanın ölü olduğunu ve herkesin göremediğini söylüyorlardı kafedeki arkadaş da en son hayalet çıkıyordu galibaVuslatı hatırlatır misin biraz. Gerçekten hiç hatırlamıyorum. Kitabı kalkıp almaya da üşendim
Ha tamam hatırladım teşekkürlerBi kafede oturuyorlardı iki arkadaş yaşlı bir amca tur atıp duruyordu aslında amcanın ölü olduğunu ve herkesin göremediğini söylüyorlardı kafedeki arkadaş da en son hayalet çıkıyordu galiba
Bak Yara İzi'ni de unutmuşum. Sen yazınca hatırladım şimdi. Onun da sonunu daha çok sevmiştimYara İzleri de garipti. Hatta Kapan hikayesiyle karıştırmışım ben, dönüp bakmam gerekti hangisi hangisiydi diye. Kapan, klasik Altın Yumurtlayan Kaz hikayesinin insanlaşmış versiyonu gibiydi. Yara İzleri’nde kasabanın varlığının, o yaratığın varlığına bağlı olması ilginçti.
Şimdi ne desek yalan olurİyiler kazandı mı kazanmadı mi sonuçta?
Ben de hatırlayamadım onu şu mağarada zincirli çocuk muydu ?Bak Yara İzi'ni de unutmuşum. Sen yazınca hatırladım şimdi. Onun da sonunu daha çok sevmiştim
Kitabın geneline yayabilecegimiz bir çıkarım değil. Evim Güzel Evim dışında iyiler kazandı denebilecek son hatırlayamadım. Lanetli Tavşan da intikam var, bedel ödeme var ama kazanç yokİyiler kazandı mı kazanmadı mi sonuçta?