- 12 Haziran 2019
- 17.631
- 106.921
- 36
Ben okumadım ama yazdıklarınızdan sonra merak ettim yorumlarınızı okuyacağımGünaydın
Bu akşam LANETLİ TAVŞAN yorumlaması var. Saat 21.00'da bekliyorum
@Eleadora
@Life light
@Levaiz
@Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
@bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
@Disipline Girmis BirKadin
@yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
@Etkili Eleman
UcanSupurge
@mimesis
@-nemesis-
@Jawlensky
@sevayd
@Atalanteda
@Kukrim
@Less-is-More
@choccywhoccydoodah
@Natsume
Mrsay
@YEKTA31
@Aspasiaa
@hande_buse
@Teraryum1
@Ozzybal
@ahestebirbeste
@LADY VEGA
@Tutunamayanlar777
@Gelincik78
@CipisS
@rabbitgirl
@Papatyays
@_okyanus
Evet daha var.Saat 21 deymiş ya toplantı
Ben Evim Güzel Evim’i de sevdim ama çocuğun gerçekte var olmadığını/artık yaşamadığını biraz erken anladım. Çok da ters köşe olmadım yaniLanetli Tavşan öykülerini biraz sevdim biraz sevmedim, arada kaldım aslında. Her öyküden sonra ben ne okudum, ne anlatmak istedi dedim. En çok sevdiğim öyküler Lanetli Tavşan ve Kapan dı.
Ben hic tahmin edemedim. Orda ters köse oldum.Ben Evim Güzel Evim’i de sevdim ama çocuğun gerçekte var olmadığını/artık yaşamadığını biraz erken anladım. Çok da ters köşe olmadım yani. Kafa ve Bedenleşme çok ilginçti. O ara hatta bu yazar neden hep regl, kan ve annelik üzerine yazmış diye çok merak ettim, azıcık da araştırdım ama bir cevap bulamadım.
Evim Güzel Evim son dediğinKafa ve lanetli tavsani sevdim bende.
Aslinda boyle daha korkunc seyler bekliyordum. Ama tipik korelilerin batil inanclari ile doluydu oykuler.
Birde kdrama delisiyim. Her oykude olay yeri filan gozumde canlandibirde su daire satin alan Kari, koca ve cocuklu olan oykude guzeldi. Ismini hatirliyamadim suan
Evet yazmissin bir onceki post daEvim Güzel Evim son dediğin. Soğuk Parmaklar o ara aradığım gerilimi verdi bana .
Ayy robotlu olan da çok iyiydi bak, sen deyince hatırladımBen hic tahmin edemedim. Orda ters köse oldum.
En garip yani bu neydi be dedigim oyku robotlu olandi
Sanırım benim en sevmediğim bedenlesme oldu. Oturtamadim ultra absürt geldi. Sadece bir hastalığın gebelik gibi algılanması deyip gecemedim. Tuhaftı. Belki bebek kayıpları yaşamış olduğum için olabilir ama sevmedimBen Evim Güzel Evim’i de sevdim ama çocuğun gerçekte var olmadığını/artık yaşamadığını biraz erken anladım. Çok da ters köşe olmadım yani. Kafa ve Bedenleşme çok ilginçti. O ara hatta bu yazar neden hep regl, kan ve annelik üzerine yazmış diye çok merak ettim, azıcık da araştırdım ama bir cevap bulamadım.
Kız ben tuvalette okuyup bitirdim onukafa'yı hatta kahvaltı yaparken okudum değişik bir şey oldu benim için