Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazar şöyle demiş:
“Peri masalları, genellikle İngilizce konuşulan dünyadan alışkın olduğumuz Avrupa menşeli masallar, belirli bir olay örgüsüne sahiptir. Ve ben bu yapıyı gerçekten çok seviyorum, bu yüzden ne zaman hoşuma gidene denk gelsem onu kullanmaya çalışıyorum. Ve bu yapıya bir Kore gerçeğini ekliyorum: bir yerde gördüğüm veya birinden duyduğum bir şeyi mesela. Böylece sihirli bir dokunuş katıyorum. Ve bunun o tanıdık yapıya bazı taze unsurlar katmasını umuyorum.”

Kitabın geneline yayabilecegimiz bir çıkarım değil. Evim Güzel Evim dışında iyiler kazandı denebilecek son hatırlayamadım. Lanetli Tavşan da intikam var, bedel ödeme var ama kazanç yok
Evde hayalet çocukla yaşayacak.
Bence iyiler de kazanmadı.
Çok kasvetli idi çok.
Son sözünde de ümit kırıntısı vermek adına yazdım demiş ama.

Kitabı okurken küçük küçük notlar almışım yorum akşamı kendime hatırlatma olsun diye şimdi bakınca notlara hiç almasaymışım da olurmuş

Lanetli tavşanı beğendim

Kafa absürtlüğünü geçtim sonunu absürtçede olsa bağlayamamış beğenmedim

Soğuk parmaklar tadı damağımda kaldı gibi oldu yarım kaldı sanki güzel korku filmi çıkarmış aslında

Bedenleşme sonu yaratık olsaydı ya da adam kıl payı yetişip babası olduktan sonra insana dönüşseydi daha anlamlı olurdu

Kapan güzeldi

Yara izleri güzeldi ama yarım kalmış hissi verdi

Evim güzel evim film gibi fena değildi

Rüzgarın ve kumların hükümdarı masal gibi sonuda güzel bitti şaşırdım

Vuslat kore hayaletli diziler gibi fena değildi

Ayyy ne güzel yorumlamışsınız. Ben lanetli tavşan, kafa ve evim güzel evimi hatırlıyorum sadece onlar kalmış aklımda nedense. Ben okuyalı çok oldu kitabı gerçi ama genel olarak kitabı çok beğenmiştim. Bilim kurgu filmi gibiydi bence her hikaye merakla ve keyifle okumuştum.

Ben de hatırlayamadım onu şu mağarada zincirli çocuk muydu ?
Evet canım oydu.
Evde hayalet çocukla yaşayacak.
Bence iyiler de kazanmadı.
Çok kasvetli idi çok.
Son sözünde de ümit kırıntısı vermek adına yazdım demiş ama.
Kadını aldatan adamın metresiyle birlikte araba kazasında ölmesi yeterince iyi bir sondu bence .

Bedenleşme sonu yaratık olsaydı ya da adam kıl payı yetişip babası olduktan sonra insana dönüşseydi daha anlamlı olurdu
Şunu ben de bekledim, adam son dakikada gelince çocuk bi anda bedenleşecek sandım gerçekten ama olmadı.
Su iki kitabi turkce almak istiyorum. Danca dan hoslanmiyorum okurken
Ne güzelmiş bunlar

Ördekli Hamamı Kültür Merkezi - Bursa​

Hamam; "çifte hamam" tipolojisine uygundur. Eski "Yeni Hamam" olarak da bilinir. Yapımına Yıldırım Bayezid döneminde başlanmış olup, Bursa’nın Timur ordusu tarafından işgali nedeniyle yarım kalmıştır. Hamam Çelebi Mehmed döneminde tamamlanmıştır. 1485’te Çandarlı İbrahim Paşa, hamamın duvarına bir çeşme yaptırmıştır. Uzun bir süre harap durumda olan yapı, 2006-2008 yılları arasında kültür merkezi işlevi verilerek, restore edilmiştir. Hamam bünyesinde; biri büyük diğeri küçük iki adet seminer salonu, fuaye salonu, kahve salonu, sergi salonları, geleneksel sanatlar kurs ve uygulama salonları ve Türk mutfağından yemeklerin sunulacağı bölümler yer almaktadır.

Günaydınlar

Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste
L LADY VEGA
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus

Günaydın ❣

herkese günaydın

Günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…