- 9 Nisan 2018
- 1.391
- 3.762
Yazar şöyle demiş:Yara İzleri de garipti. Hatta Kapan hikayesiyle karıştırmışım ben, dönüp bakmam gerekti hangisi hangisiydi diye. Kapan, klasik Altın Yumurtlayan Kaz hikayesinin insanlaşmış versiyonu gibiydi. Yara İzleri’nde kasabanın varlığının, o yaratığın varlığına bağlı olması ilginçti.
Kazanamadı çünkü öncesinde de yalnızlardı sonrasıda da yalnızlar. Sadece adalet yerine geldi amam yine de değişen bir şey olmadı . Tek başına mücadeleye devamİyiler kazandı mı kazanmadı mi sonuçta?
Evde hayalet çocukla yaşayacak.Kitabın geneline yayabilecegimiz bir çıkarım değil. Evim Güzel Evim dışında iyiler kazandı denebilecek son hatırlayamadım. Lanetli Tavşan da intikam var, bedel ödeme var ama kazanç yok
İçsel bir yolculuğa çıkartıyor kitap sonunda.Kazanamadı çünkü öncesinde de yalnızlardı sonrasıda da yalnızlar. Sadece adalet yerine geldi amam yine de değişen bir şey olmadı . Tek başına mücadeleye devam
Yalnızlar! Bunlara bakıp halinize şükredinPeki benim gibi son sözdeki son sözle hikayeleri bağlayamayan var mı
‘Bir ümit kırıntısına tutunarak yazdım’
Kesinlikle katılıyorum. Çok iyiydi. Daha uzun olsa okurdumSoğuk parmaklar tadı damağımda kaldı gibi oldu yarım kaldı sanki güzel korku filmi çıkarmış aslında
Evet canım oydu.Ben de hatırlayamadım onu şu mağarada zincirli çocuk muydu ?
Kadını aldatan adamın metresiyle birlikte araba kazasında ölmesi yeterince iyi bir sondu benceEvde hayalet çocukla yaşayacak.
Bence iyiler de kazanmadı.
Çok kasvetli idi çok.
Son sözünde de ümit kırıntısı vermek adına yazdım demiş ama.
Şunu ben de bekledim, adam son dakikada gelince çocuk bi anda bedenleşecek sandım gerçekten ama olmadı.Bedenleşme sonu yaratık olsaydı ya da adam kıl payı yetişip babası olduktan sonra insana dönüşseydi daha anlamlı olurdu
Ne güzelmiş bunlarSu iki kitabi turkce almak istiyorum. Danca dan hoslanmiyorum okurken
Su iki kitabi turkce almak istiyorum. Danca dan hoslanmiyorum okurken
Günaydın ❣Eki Görüntüle 3387466
Eki Görüntüle 3387467
Eki Görüntüle 3387468
Ördekli Hamamı Kültür Merkezi - Bursa
Hamam; "çifte hamam" tipolojisine uygundur. Eski "Yeni Hamam" olarak da bilinir. Yapımına Yıldırım Bayezid döneminde başlanmış olup, Bursa’nın Timur ordusu tarafından işgali nedeniyle yarım kalmıştır. Hamam Çelebi Mehmed döneminde tamamlanmıştır. 1485’te Çandarlı İbrahim Paşa, hamamın duvarına bir çeşme yaptırmıştır. Uzun bir süre harap durumda olan yapı, 2006-2008 yılları arasında kültür merkezi işlevi verilerek, restore edilmiştir. Hamam bünyesinde; biri büyük diğeri küçük iki adet seminer salonu, fuaye salonu, kahve salonu, sergi salonları, geleneksel sanatlar kurs ve uygulama salonları ve Türk mutfağından yemeklerin sunulacağı bölümler yer almaktadır.
Günaydınlar
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste
L LADY VEGA
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus
herkese günaydınEki Görüntüle 3387466
Eki Görüntüle 3387467
Eki Görüntüle 3387468
Hamam; "çifte hamam" tipolojisine uygundur. Eski "Yeni Hamam" olarak da bilinir. Yapımına Yıldırım Bayezid döneminde başlanmış olup, Bursa’nın Timur ordusu tarafından işgali nedeniyle yarım kalmıştır. Hamam Çelebi Mehmed döneminde tamamlanmıştır. 1485’te Çandarlı İbrahim Paşa, hamamın duvarına bir çeşme yaptırmıştır. Uzun bir süre harap durumda olan yapı, 2006-2008 yılları arasında kültür merkezi işlevi verilerek, restore edilmiştir. Hamam bünyesinde; biri büyük diğeri küçük iki adet seminer salonu, fuaye salonu, kahve salonu, sergi salonları, geleneksel sanatlar kurs ve uygulama salonları ve Türk mutfağından yemeklerin sunulacağı bölümler yer almaktadır.
Günaydınlar
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse
T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste
L LADY VEGA
T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays
O _okyanus
GünaydınEki Görüntüle 3387466
Eki Görüntüle 3387467
Eki Görüntüle 3387468
Günaydınlar
Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_