- 12 Temmuz 2022
- 23.600
- 86.148
Herkese de anlattım gidip, travma yaratmış mıyımdır acabaKız ben tuvalette okuyup bitirdim onu . Klozette bir şey görsem düşüp bayılırdım kesin o gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese de anlattım gidip, travma yaratmış mıyımdır acabaKız ben tuvalette okuyup bitirdim onu . Klozette bir şey görsem düşüp bayılırdım kesin o gün
Evet bayan kendisiYazar kadın mı şimdi merak ettim.
Kadinsal bütün özelliklere değinmiş.
Kadın evet. "Öykülerimin böylesine tuhaf ve acımasız bir evrende tek başına mücadele veren yalnız okurlara teselli olmasını istedim.” demişYazar kadın mı şimdi merak ettim.
Kadinsal bütün özelliklere değinmiş.
Bence yaratmissindir.Herkese de anlattım gidip, travma yaratmış mıyımdır acaba
Bende de öyle oldu. Hatta isimlerini hatırlayamadım hangi öykülerdi bunlar diye tekrar açıp baktımDönüp bakınca bende en az etki bırakanlar Rüzgarın ve Kumların Hükümdarı ile Vuslat oldu sanırım.
Aldatan alçak erkek de vardı. Onun sonu iyi oldu.Evet bayan kendisi
Niye yapma ya yap, minnak bi kafa çıkıp annneeğğğ dese kötü müBence yatarmissindir.
Ben dokulen saclarimi cok atarim wc e. Biran dedim daha yapma arry
Yani 3. U belki dusunuyor olabilirim ama bu sekilde gelmesin banaNiye yapma ya yap, minnak bi kafa çıkıp annneeğğğ dese kötü mü
Ayy ben daha geçen gün banyo giderindeki saçları attım wc’ye. Bir değil iki üç kafa çıkar o saçlardanBence yatarmissindir.
Ben dokulen saclarimi cok atarim wc e. Biran dedim daha yapma arry
Ben bu hikayeden hiç bir sey anlamamistimKaza yapılan hikaye değişikti Sürekli kendini tekrar eden olay vardı yüzüğü arayıp duruyordu kadın
Ben unutmuşum bunları çağrışım yapmadiDönüp bakınca bende en az etki bırakanlar Rüzgarın ve Kumların Hükümdarı ile Vuslat oldu sanırım.
Evet o ayri garipdi. Illede baba bulma cabalarina ne demeliYa doğum kontrol hapını uzun süre içince hamile kalınması
Ya ben o hikayeyi çok içselleştirdim KK'de olay olurdu hatta böyle bi şey olsaydı dedim buradaki üyeler geldi aklımaYa doğum kontrol hapını uzun süre içince hamile kalınması
Ben amcaya üzüldüm ne güzel baba olacaktı işteEvet o ayri garipdi. Illede baba bulma cabalarina ne demeli
Evet bedenleşme çok tuhaftı. Doğum kontrol hapıyla kendi kendine hamile kalmak falan, o kadar beynimi yaktı ki bu durum . Bir de hamile kaldıktan doğurana kadar çocuğa baba bulmak zorunda olmak falan aşırı absürttü. Başın sağ olsun, ben de düşük yapmıştım daha önce. O zamanlarla ilgili bir şeyleri hatırlatmadı desem yalan olur .Sanırım benim en sevmediğim bedenlesme oldu. Oturtamadim ultra absürt geldi. Sadece bir hastalığın gebelik gibi algılanması deyip gecemedim. Tuhaftı. Belki bebek kayıpları yaşamış olduğum için olabilir ama sevmedim