Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En incesinden bir kitap ile okuma askimi yakalamaya calisma cabam

Eklentiler

• 17075812869226931780005952887284.jpg
    17075812869226931780005952887284.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 21
Çok istiyorum okumayı ama tam bu yüzden de korkmuyor değilim. İlk 2 kitabı var elimde ama henüz başlayamadım, kafamın almamasından korkuyorum :KK70:
Öyle anlaşılmaz bir dili yok bence. Çok güzel bi evren. İçine dalıyorsun direkt yani istemeden seni çekiyor içine. Çok keyifli. Ayyy vaktim olsa da seriye devam etsem keşke.

Kalın olmasına rağmen ilk kitap elinden bırakamadan okuyorsun.

Kütüphanene ekle QR kod ile. Ben de okuyacaklarıma eklemiyorum
Kütüphane deyince aklıma geldi. Eylül Görmüş kütüphanesindeki tüm kitapları yüklediği kişisel bir dijital kütüphane oluşturdu. Okuduğu kitaplarla ilgili yorumları ve bir de puanlama sistemi var.
Bir de yıl sonunda Instagram hesabında kendisinin "kitap falı" dediği bir etkinlik yapıyor. Modunu ya da ne tarz bir kitap okumak istediğini yazıyorsun o da buna uygun kitap tavsiye ediyor. Takip edilebilecek güzel bir hesap

Kütüphane deyince aklıma geldi. Eylül Görmüş kütüphanesindeki tüm kitapları yüklediği kişisel bir dijital kütüphane oluşturdu. Okuduğu kitaplarla ilgili yorumları ve bir de puanlama sistemi var.
Bir de yıl sonunda Instagram hesabında kendisinin "kitap falı" dediği bir etkinlik yapıyor. Modunu ya da ne tarz bir kitap okumak istediğini yazıyorsun o da buna uygun kitap tavsiye ediyor. Takip edilebilecek güzel bir hesap
Aa ne güzel yapmış sitesini, çok teşekkürler 🙏🏿

Selam,
Kızımın proje ödevleri için evden cıkınca zararlı cıktım yine. John Verdon uzun zaman oldu okumayalı(Bunda da dedektif Gurney var Grange kitaplarındaki Niemans gibi)okumadıklarımdan bir kitabını aldim,Grange'yle yeni tanışsamda kendisini pek sevdiğim için tabi ki dayanamadım aldım(Mermer Adam da var okunacaklar arasında evde 3'ledim okunmamışları.)
Ama ne sormaya girmiştim kitapcıya bilin bakalım😁,Shantaram tabi ki ama o yoktu onu almadan çıktım ama eli boş çıkamadım😎
Eki Görüntüle 3384930
Selam 😍😍
Lontano yu okumuş muydunuz peki dikkatimi çektiği için yazayım dedim yanlış hatırlamıyorsam
Kongo ya ağıt ikinci yani devamıydı .4 5 yıl önce okumuştum ikisini de efsane güzellerdi

Ayy çok teşekkürler, çok hoşuma gitti sayfası ve sitesi

Selam 😍😍
Lontano yu okumuş muydunuz peki dikkatimi çektiği için yazayım dedim yanlış hatırlamıyorsam
Kongo ya ağıt ikinci yani devamıydı .4 5 yıl önce okumuştum ikisini de efsane güzellerdi
İyi akşamlar.
Teşekkürler bilgilendirme için.
Ben Grange hiç okumamıştım,kitap tasarımları mı cazip gelmiyordu yoksa başka yazarlara öncelik verdiğim icin mi bilmiyorum,ilgimi de çekmiyordu pek açıkçası, sıralamasız bir şekilde ortadan başladım yazarın kitaplarıni okumaya, Kızıl Nehirler'i okumadan Son Av'ı okumuş bulundum😄 hatta eski kitaplara(Kızıl Nehirler ve Siyah Kan olmalı) ufak tefek atıflarda bulunuyordu yazar burda da sormuştum önceki kitap hangisi diye. Sağolsun okuyan arkadaşlar Kızıl Nehirler demişlerdi. O da listemde tabi alacağım bir ara.
Lontano yoktu bunları aldığım yerde,onu da listeme ekledim,Kızıl Nehirler'le birlikte. Yazarın eksik tüm kitaplarını edineceğim kısacası,sevdiğim yazarlardan oldu,denk geldikce elimde olmayanları alıyorum,malum her gün zam geliyor kitaplara. Bende 5 kitabı var sadece şu an ,ikisini okudum sadece.
Zaten halihazırda 1Q84'e başladım 3 kitap baya sürecek gibi bu tempoyla okursam.
Bunlarda bulunsun.
Aynı şekilde John Verdon'un da okumadiklarımı tamamlamaya calışıyorum bende 3 kitabı var okudum 4.yü almış oldum 7 kitapti yanlis hatırlamıyorsam kaldı 3 kitap🥰
Bu gidişle batacağım ama olsun😄

İyi akşamlar.
Teşekkürler bilgilendirme için.
Ben Grange hiç okumamıştım,kitap tasarımları mı cazip gelmiyordu yoksa başka yazarlara öncelik verdiğim icin mi bilmiyorum,ilgimi de çekmiyordu pek açıkçası, sıralamasız bir şekilde ortadan başladım yazarın kitaplarıni okumaya, Kızıl Nehirler'i okumadan Son Av'ı okumuş bulundum😄 hatta eski kitaplara(Kızıl Nehirler ve Siyah Kan olmalı) ufak tefek atıflarda bulunuyordu yazar burda da sormuştum önceki kitap hangisi diye. Sağolsun okuyan arkadaşlar Kızıl Nehirler demişlerdi. O da listemde tabi alacağım bir ara.
Lontano yoktu bunları aldığım yerde,onu da listeme ekledim,Kızıl Nehirler'le birlikte. Yazarın eksik tüm kitaplarını edineceğim kısacası,sevdiğim yazarlardan oldu,denk geldikce elimde olmayanları alıyorum,malum her gün zam geliyor kitaplara. Bende 5 kitabı var sadece şu an ,ikisini okudum sadece.
Zaten halihazırda 1Q84'e başladım 3 kitap baya sürecek gibi bu tempoyla okursam.
Bunlarda bulunsun.
Aynı şekilde John Verdon'un da okumadiklarımı tamamlamaya calışıyorum bende 3 kitabı var okudum 4.yü almış oldum 7 kitapti yanlis hatırlamıyorsam kaldı 3 kitap🥰
Bu gidişle batacağım ama olsun😄
Ben de ilk leyleklerin uçuşu kitabını okumuştum aşırı güzel ve maceralıydı benim için tavsiye ederim onu da.
Ölü gömme törenleri ile devam ettim sonra.Stripçi kızları içeren bir kurguydu, güzeldi yine.
Lontano yu da çok sevdim çok heyecanlıydı benim için, bittiğinde ara vermeden kongo ya ağıt a geçtim hemen, isim değişiyor ama devam kitabı. Kitabın tam son sayfasında anlaşılıyor, yarım kaldı duygusunu öyle de bir güzel veriyor ki alel acele başlamalı hissiyatına karşı koyamıyor insan 😂
Ben de diğerlerini sırayla okuyayım o zaman ben de o sıralamayı bilmiyordum 😬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X