- 12 Temmuz 2022
- 23.642
- 86.208
Hoş geldinizMerhabalar araniza yeni katildim bende tess gerritsen sessiz kızı okuyorum polisiye gerilimler favorimdir
Günaydın hosbuldumHoş geldiniz
Martin Eden benim en etkilendiğim kitaplardan biri, iki kez okumuştm, tekrar okuyasım varDurduramıyorum kendimiiiEki Görüntüle 3382288
Çok teşekkür ederimMartin Eden benim en etkilendiğim kitaplardan biri, iki kez okumuştm, tekrar okuyasım varUmarım siz de beğenirsiniz.
piper'ın yaptığına sen de şok oldun muHerkese gecikmeli bir günaydın
Cam Çocuk bitti. Hızlıca okuduğum bir kitap oldu, zamansızlığıma rağmen. Merak ettim hep sonraki aşamayı, şimdi ne olacak acaba diye diye okudum. Güzeldi. Üzerinde konuşmak istiyorum. Bir an önce yeni ay gelsin.
Keşke sonu öyle bitmeseydi. Sonunu sevmedim.
düzgün bir kitaplık alırsam kesinlikle ben de alacağım iyi yapmışsınızÇok teşekkür ederimben de okudum geçen yıl kitaplığımda da bulunması için aldım
Ne yapalım alalım mı şimdiGünaydın herkese, dün Azrail Koşuyor'u bitirdim, King'in en sevdiğim kitaplarından biri oldu. Squid Game dizisi gibi bir kurgu yazmış adam 40 sene önce :)
Valla ben zehri saldımNe yapalım alalım mı şimdi
Kitap fiyatları sürekli yükseldiği için bence şu an almaya başlamak mantıklı. Kitaplık alana kadar fiyatlar yükselirdüzgün bir kitaplık alırsam kesinlikle ben de alacağım iyi yapmışsınız