- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
Sağol canım. Sağolsun eşim evdeydi bugün o halletti çoğu şeyi, ben de dinlenmeye çalışıyorumİnşallah sonuçlar güzel çıkar da korktuğunuz gibi olmaz.
Geçmiş olsun Bol vitamin ve mümkünse uzun uzun dinlen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım. Sağolsun eşim evdeydi bugün o halletti çoğu şeyi, ben de dinlenmeye çalışıyorumİnşallah sonuçlar güzel çıkar da korktuğunuz gibi olmaz.
Geçmiş olsun Bol vitamin ve mümkünse uzun uzun dinlen.
Çok geçmiş olsunGünaydın , dünden beri hastayım, kemiklerim sızlıyor, bulantım var biraz da uzun süredir hastalanmamistim. Çok ağır geldi bu
Teşekkür ederim ❣Selamlar herkese
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımGünaydın , dünden beri hastayım, kemiklerim sızlıyor, bulantım var biraz da uzun süredir hastalanmamistim. Çok ağır geldi bu
Kolay gelsin başkanım tabi eve dönmüşsündür şimdiyeGünaydın
İş başı yaptım iş yeri biraz karışık o yüzden gelemiyorum
Geçmiş olsun. Hava değişimi illaki etkiliyor insanı. Çabucak atlatırsın inşallahSağol canım. Sağolsun eşim evdeydi bugün o halletti çoğu şeyi, ben de dinlenmeye çalışıyorum
Hepsi çok güzel keyifle oku canımDurduramıyorum kendimiii Eki Görüntüle 3382288
Sağolasın canım Çocukluğum ile Martin’i okumuştum diğerlerini de çok merak ediyorum inşallah yakın zamanda okumuş olurumHepsi çok güzel keyifle oku canım
Hoş geldinizMerhabalar araniza yeni katildim bende tess gerritsen sessiz kızı okuyorum polisiye gerilimler favorimdir
Geçmiş olsun canımGünaydın , dünden beri hastayım, kemiklerim sızlıyor, bulantım var biraz da uzun süredir hastalanmamistim. Çok ağır geldi bu
Hoş geldinizMerhabalar araniza yeni katildim bende tess gerritsen sessiz kızı okuyorum polisiye gerilimler favorimdir
HoşbuldunGeçmiş olsun canım
Hoş geldiniz
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun. Hava değişimi illaki etkiliyor insanı. Çabucak atlatırsın inşallah
Hepsi çok güzel keyifle oku canım
Sağolun kızlarGeçmiş olsun canım
Hoş geldiniz
Ben de öyleGünaydın. Sabaha kadar depremle ilgili rüyalar gördüm Rabbim bir daha öyle bir gün yasatmasin kimseye. Vefat edenlere rahmetiyle muamele etsin Allah'ım