Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitap fiyatları sürekli yükseldiği için bence şu an almaya başlamak mantıklı. Kitaplık alana kadar fiyatlar yükselir 🥲
evet haklısınız işim gereği göçebe gibi yaşadığım için kitaplarım hep başkalarında kaldı annemde, ablamda kardeşimde vs. Onlar da sevdiğinden geri alamam, şimdi tüm sevdiğim kitapları kendime baştan almam gerekiyor. Yavaş yavaş alıp toplarım diye düşünüyorum :KK68:

düzgün bir kitaplık alırsam kesinlikle ben de alacağım iyi yapmışsınız :KK200:
Benim de düzgün bir kitaplığım yok ama salonumda takım halinde alınca uyguna geldiği için aldığım gereksiz iki tane gümüşlük var rafları cam ve iki bölüm onları bölme sayısını artırıp ve ahşap raf yaptırarak kitaplığa dönüştürmeyi düşünüyorum

Benim de düzgün bir kitaplığım yok ama salonumda takım halinde alınca uyguna geldiği için aldığım gereksiz iki tane gümüşlük var rafları cam ve iki bölüm onları bölme sayısını artırıp ve ahşap raf yaptırarak kitaplığa dönüştürmeyi düşünüyorum

Gereksiz değilmiş değerleneceği zamanı bekliyormuş demek ki :KK200:

Günaydın sevgili arkadaşlar Hoppa
Her akşam 20 sayfa okuyarak kitabımı nasıl bitireceğim acaba?:oops:
Cuma Cumartesi izin aldım işten, eşimle kısa bir tatile gideceğiz, orda kitap konusunda coşmayı düşünüyorum:KK9:
Ben günde 20 sayfa okusam yeter diye başlayarak Tutunamayanlar’ı bitirdim geçen sene :KK70: :KK70: 20 sayfa demeyelim düzenli olursa harika oluyor :KK70:
İyi tatiller ayrıca :KK50:

Günaydın şuanda Peyami Safa Mahşer ile devam ediyorum, bu ay için okumayı hedeflediklerimde dünkü kütüphaneden aldıklarım.

Eklentiler

• 20240207_100333.jpg
    20240207_100333.jpg
    114,2 KB · Görüntüleme: 22
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X