Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz en çok Amazon'u kullanıyoruz. Diğer yerlere göre uygun ve çok hızlı. BKM ve kitap yurdu da uygun ve güvenli fakat teslimatı Amazon kadar hızlı değil.
Ucuzkitapal uygulamasını da kullandım bir iki defa sorun yaşamadım. Bazen haftalık güzel indirimler yapıyorlar.

Yok estağfurullah ne kusuru☺
Valla bilemiyorum bende bildiğim sitelerle kıyaslıyorum ama geçenlerde Nezih'te 450tl olan kitap Amazonda 196 tl civarındaydı diye konuştuk burada. Sanırım en uygun orada bulunuyor
Ben migros indiriminden 3 kitaplık bir seriyi ki şu an 720lira üçü indirim bitmiş, 480tl civarında aldım.
Nezihte 4 al 3 öde var.
D&R da 2.kitaba %60 indirim var.
Bunlarla güvenilir siteleri kıyaslayabilirsiniz belki de.

evet D&R'daki indirimi ben de kullandım geçen hafta ve çok uyguna geldi.

Hoşgeldiniz.

Ortak okumaya katılmanız şart değil,elinizdeki herhangi bir kitabı da okuyabiliyorsunuz tabi ki istiyorsanız katılabilirsiniz de ama zorunluluk yok bu konuda.
ocak ayı bitirdiklerimi akşam toparlayayım ben de yazarım yarın sabah. değişik fikirler açısından ortak okuma faydalı olabilir.

Ucuz kitap al uygulamasının reklamına bende denk geldim ama güvenmedim almadım geçen hafta güzel indirim de vardı aslında. Denemiş birinden yorum duymak iyi oldu,benimde aklımda kalsın alternatif olarak. Teşekkürler

evet çok haklısınız ben bazen kitapçıda gizli gizli kitapların kapağını bile okşarım, biri göre manyak mı bu diyecek. ama iş güç o kadar yoğundu ki hiç kitap okuyamadığımı fark ettim geçtiğimiz yıl, utandım kendimden. şimdi çantamda sürekli bir kitabım var, bitirip yenisine geçiyorum. yazarsam buraya daha çok motive olurum

ocak ayı bitirdiklerimi akşam toparlayayım ben de yazarım yarın sabah. değişik fikirler açısından ortak okuma faydalı olabilir.
Evet tabi ki öyle ama atıyorum daha önce okuduğum bir kitapsa bazen okumak istemeyebiliyoruz. Zorunlu olmaması da bu açıdan iyi.

Bugün aldığım kitaplar.
Güçoburlar'ı merak ediyordum. Farklı yazarların kısa kısa öyküleri var içinde. Dar zamanlarda okunabilir geldi bana.
Siyah Kelebek hakkında pek fikrim yok apokaliptik türde yazılmış merak ettim aldım. Devam kitabı da var sanırım ama onu bunu beğenirsem alırım diye düşünerek almadım şimdi.
Keşke Kadın Olsam'ı da e kitap olarak okumuştum eskiden,tekrar okuyacağım bir ara.
Bu sene okuyacağim kitap sayısindan fazlası oldu elimde okumacaklarım halihazırda.
Ara verebilirsem bir süre almayacagım kitap. Elimdekiler bittikçe eklerim üzerine yada duruma göre.

Rica ederim
Keyifli okumalar

evet D&R'daki indirimi ben de kullandım geçen hafta ve çok uyguna geldi.
Teşekkür ediyorum, inceleyeceğim

Vay canına

Hey maşallah galiba topikte bir ilk 2 bin , 3 bin hatırlıyorum da hiç 5 bin olmamıştı galiba tebrik ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…