- 12 Temmuz 2022
- 23.672
- 86.251
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler takipteyim
İlk sayfada kurallar var. Aylık okuma dışında tabiki istediğiniz kitabı da okursunuz. İsterseniz aylık okumalara katılırsınız. Burası yeni kitapları keşfetmek için de çok güzel. Keyifli vakit geçirmenizi dilerim. Hoşgeldinizteşekkürler takipteyim
evet ben mesela birini bitirmeden başka kitap almam, bu ara çok heveslenip bir stok yaptım, onu eritmek istiyorum. ama aylık okumaya da katılacağım. eğlenceli olur teşekkür ederim.İlk sayfada kurallar var. Aylık okuma dışında tabiki istediğiniz kitabı da okursunuz. İsterseniz aylık okumalara katılırsınız. Burası yeni kitapları keşfetmek için de çok güzel. Keyifli vakit geçirmenizi dilerim. Hoşgeldiniz
Burda bir arkadaş defterine yazmıştı ekran resmi almıştımşubatta okuyacağımız kitap ne zaman belli olur acaba, nasıl karar veriliyor
teşekkür ederim. O zaman bu ay Dorian Gray ve Cam Çocuk mu okunacak? Geçen hafta kitap alırken rafta görüp bırakmıştım onu. Gidip alayım bugünBurda bir arkadaş defterine yazmıştı ekran resmi almıştım
Merhaba,Merhaba kızlar herkese keyifli okumalar dilerim
kitaplarınızı nereden alıyorsunuz acaba en uygun siteler hangileri
Reklama girmiyorsa tabii
Hoşgeldiniz.teşekkür ederim. O zaman bu ay Dorian Gray ve Cam Çocuk mu okunacak? Geçen hafta kitap alırken rafta görüp bırakmıştım onu. Gidip alayım bugün
Yanlış yere mi yazmışım kusura bakmayınMerhaba,
Diğer topiğe yazmışsınız ama orada sohbet etmediğimiz için,sadece okuduğumuz kitapları bildirdiğimiz için sizi buraya alıntıladım. Buradan devam edebilirsiniz.
Hoşgeldiniz öncelikle.
Ben kitaplarımı genelde bilindik mağazalardan(D&r- Nezih vb) alıyorum,online alacaksam kitap yurdu bazen idefix'den aldığım oluyor.
Bazı arkadaşlar amazon'dan alıyorlar. Ben hiç denemedim. Görürlerse mesajı bilgi verirler muhakkak.
Evet ben de yeni sayılırım bir aydır gruptayım.ortak okumalar bunlar önceden belirlenmiş yani yıl sonuna kadar.mecburi değil tabiki isteyenler katılıyor ay bittikten sonraki çarşamba günü yorum yapılıyor bildiğim kadarıyla.bunlar haricinde bir çok kişi okuduklarını değerlendiriyor fikir oluyor hepimize çok güzel benim okuma heyecanımı geri getirdi topic meğer çok özlemişim kaç aydır ara vermiştim herşeyi okumak istiyorum şimditeşekkür ederim. O zaman bu ay Dorian Gray ve Cam Çocuk mu okunacak? Geçen hafta kitap alırken rafta görüp bırakmıştım onu. Gidip alayım bugün