Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
teşekkürler takipteyim
İlk sayfada kurallar var. Aylık okuma dışında tabiki istediğiniz kitabı da okursunuz. İsterseniz aylık okumalara katılırsınız. Burası yeni kitapları keşfetmek için de çok güzel. Keyifli vakit geçirmenizi dilerim. Hoşgeldiniz

evet ben mesela birini bitirmeden başka kitap almam, bu ara çok heveslenip bir stok yaptım, onu eritmek istiyorum. ama aylık okumaya da katılacağım. eğlenceli olur teşekkür ederim.

Bugün yılın son kitabını da bitirdim.
Yeni kitaba başlasam bile bitmez muhtemelen haliyle Ocak ayı bildirimini de yaptım.
kitap hakkında yorumum,yazarın kendi hayatı ile de ilişkilendirilebileceğini düşünüyorum, defalarca intihara kalkışmış sonunda da amacına ulaşmış.(ufak bir araştırma yapmıştım okumadan önce, yazarın okuduğum ilk kitabıdır)kitabın ana karakteri de intihara kalkıştı 2 kez.Depresifliğin dibine vurdum bende yer yer. Anlatımı çok güzel kişileri,yerleri gözünüzde canlandırabiliyorsunuz. Japoncadan ceviri olmasına rağmen bence güzeldi çeviri de yormadı.

Merhaba kızlar herkese keyifli okumalar dilerim
kitaplarınızı nereden alıyorsunuz acaba en uygun siteler hangileri
Reklama girmiyorsa tabii
Merhaba,
Diğer topiğe yazmışsınız ama orada sohbet etmediğimiz için,sadece okuduğumuz kitapları bildirdiğimiz için sizi buraya alıntıladım. Buradan devam edebilirsiniz.
Hoşgeldiniz öncelikle.
Ben kitaplarımı genelde bilindik mağazalardan(D&r- Nezih vb) alıyorum,online alacaksam kitap yurdu bazen idefix'den aldığım oluyor.
Bazı arkadaşlar amazon'dan alıyorlar. Ben hiç denemedim. Görürlerse mesajı bilgi verirler muhakkak.

teşekkür ederim. O zaman bu ay Dorian Gray ve Cam Çocuk mu okunacak? Geçen hafta kitap alırken rafta görüp bırakmıştım onu. Gidip alayım bugün
Hoşgeldiniz.

Ortak okumaya katılmanız şart değil,elinizdeki herhangi bir kitabı da okuyabiliyorsunuz tabi ki istiyorsanız katılabilirsiniz de ama zorunluluk yok bu konuda.

Yanlış yere mi yazmışım kusura bakmayın
Teşekkür ederim hoş buldum
Bir kaç tane kitap alacağım ama nerede daha uygundur diye sizlere danışmak istedim
Eskiden bi site vardı kitap adını yazıyordun hangi sitede uygun gösteriyordu bayadır kullanılmıyor kapanmış sanırım
Bir süredir tek tek kıyaslıyorum o da eziyet
Arkadaşlar belki kısa yolunu bulmuştur

teşekkür ederim. O zaman bu ay Dorian Gray ve Cam Çocuk mu okunacak? Geçen hafta kitap alırken rafta görüp bırakmıştım onu. Gidip alayım bugün
Evet ben de yeni sayılırım bir aydır gruptayım.ortak okumalar bunlar önceden belirlenmiş yani yıl sonuna kadar.mecburi değil tabiki isteyenler katılıyor ay bittikten sonraki çarşamba günü yorum yapılıyor bildiğim kadarıyla.bunlar haricinde bir çok kişi okuduklarını değerlendiriyor fikir oluyor hepimize çok güzel benim okuma heyecanımı geri getirdi topic meğer çok özlemişim kaç aydır ara vermiştim herşeyi okumak istiyorum şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…