Bir ara kullandım pek memnun kalmadım. Okumak daha zevk veriyor ama sistemi seviyor. Aöfnün sesli ders kitaplarını iş yaparken dinliyordum ondan memnundum.kızlar storytel kullanan var mı? memnun musunuz?
kızlar storytel kullanan var mı? memnun musunuz?
Bir ara kullandım pek memnun kalmadım. Okumak daha zevk veriyor ama sistemi seviyor. Aöfnün sesli ders kitaplarını iş yaparken dinliyordum ondan memnundum.
ekşideki yorumlar da böyleydi. kararsız kalmıştım açsam mı diye.Bir ara kullandım pek memnun kalmadım. Okumak daha zevk veriyor ama sistemi seviyor. Aöfnün sesli ders kitaplarını iş yaparken dinliyordum ondan memnundum.
Epttavm de oldukça ucuzmuş, aynı markayı 3 katı fiyatına satıyor başka siteler. Şaka gibi. Serbest piyasa tamam da o kadar da serbest değil yavBenimkinin teki söndü yanmıyor aynen dediğin gibi yapıcam piller çok pahalı
Epttavm de oldukça ucuzmuş, aynı markayı 3 katı fiyatına satıyor başka siteler. Şaka gibi. Serbest piyasa tamam da o kadar da serbest değil yav
Hayalimdeki Tesla; Umbrella nın Vanya'sı gibiydi. Bu bildiğin secret mankeni çıktıMidjourney diye bir yapay zekaya mater serisinin ana karakteri Tesla’nın özellikleri söyleniyor ve bir görsele ulaşılıyor. Yazar kendi sayfasında paylaşmış görseli. Benim hayalimdeki Tesla daha çirkindi
İmzayı bizimle de paylaşsanaTarık Tufan imza sırasından selamlar efenim
Benim cok hosuma gitmisti.Günaydın
Mine Söğüt - Deli Kadın Hikayeleri okuyorum şuanda ve kitap o kadar içine çekiyor ama bir yandan da çarpıyor ki insanı...