Bende yarım bıraktım oblomovu. Karakter o kadar uyuşuktu ki okurken o uyuşuk hali banada geçiyordu ve uykum geliyordu.oblomova yıllar önce başlamıştım kütüphaneden alıp ama o kadar vakitsiz okumuştum ki ilerlemeyince yarım bırakmıştım
Eyvahhh eyvahhhYa baktımda şimdi bu gerçek bi indirim değil gibi. Mesela ben kadınlar ülkesini 19 tlye almışım hepsiburadada 29 tl olarak görüyorum.
Maymunlar gezegeni 33tü şuan 45 olmuş.
Dune serisi 360 mış. Şuan 434 tl olmuş. (Ki ben dune serisini kasım indiriminde almadım. Kasım indiriminde muhtemelen daha ucuzmuştur. )
Tabi bilmiyorum kasım indirimi gibi indirim olur muülkemizde her şeyin fiyatı her geçen gün artıyor. Ama indirim bana gerçek bir indirim gibi gelmedi.
Öyleymiş nyse artık snra tekrar bakarmMesajı görünce baktım da şöyle bence orada indirim yok bindirim var. Bazı kitaplarım indirimli hali amazonda 20₺ daha ucuz. Üstelik indirimli halleri
Amazonda varmış indirim. Oraya bakın. Almak istediğiniz kitapları googleda aratıp fiyat karşılaştırması yapın. Ben öyle yapıyorum.Eyvahhh eyvahhhbnde bir kaç kitap alırım diye düşünmüştüm
Yaa ne güzel bende takip etmeye calışıyorum daaaa işteeDune serisini 230TL aldım. Alırken de kızlara da aldırdım. Aynı şekilde Dan Brown'ın 7 kitabını 230TL aldım. Arada çok iyi indirimlere denk geliyorum
Ben kitap seçerken buradan ve 1000kitap uygulamasından yorumlara bakıyorum. Hiç pişman olmadım.Bn işte ilerde kızımın da okuyabileceği güzel akıcı kitaplardan kitaplık oluşturmak istiyorum arka yazılarını incelemeli sanırım az buçuk bilgi sahibi olmak için smdi okumaya arkadaştan kitap aldım da bakalım
Bnde geriye dönük kitap bildirim sayfasından okunanlara baktım mesela uygulamadan “otomatik portakal’ a başladım. Dediğiniz yeri de kaydettim oradan da bakıcamBen kitap seçerken buradan ve 1000kitap uygulamasından yorumlara bakıyorum. Hiç pişman olmadım.
Bende yarım bıraktım oblomovu. Karakter o kadar uyuşuktu ki okurken o uyuşuk hali banada geçiyordu ve uykum geliyordu.okuyamadım o yüzden
Evet biliyorum. O zaman sayfada vardım.Biz onu ortak okuma olarak okuduk.