Hayalimdeki Tesla; Umbrella nın Vanya'sı gibiydi. Bu bildiğin secret mankeni çıktı
Bknz: Vanya
Eki Görüntüle 3174941
Bu fazla şirin Tesla daha sert görünümlü bence. Ben yapay zekanın Teslasini sevdim olmuş bence
Oluuurİmzayı bizimle de paylaşsana
Ben de yapay zekanın Tesla'sını beğendim. Hem sert hem çekiciBu fazla şirin Tesla daha sert görünümlü bence. Ben yapay zekanın Teslasini sevdim olmuş bence
Ben de sevdim hayalimden çok daha iyi yapmış yapay zeka.Bu fazla şirin Tesla daha sert görünümlü bence. Ben yapay zekanın Teslasini sevdim olmuş bence
Ya çok tatlı değil mi yaGülün Adı hep ilgisini çekiyor çocukların çok kalın 700 sayfa nasıl okuycan falan dert ettiler.
Kızım getirmişti bunu yazmış içine bi miktar erimiş olabilirimkitabımın çizilmesine kızıyodum ki okuyunca sustum
Eki Görüntüle 3175131
Nasılsa bana okumayı sevdiren sendinGülün Adı hep ilgisini çekiyor çocukların çok kalın 700 sayfa nasıl okuycan falan dert ettiler.
Kızım getirmişti bunu yazmış içine bi miktar erimiş olabilirimkitabımın çizilmesine kızıyodum ki okuyunca sustum
Eki Görüntüle 3175131
2023 te okumam lazım onu süpürge buna kayıtsız kalamam annem okur diye güvenmesi bana sevdiren sendin demesiYa çok tatlı değil mi ya
Kesinlikle okumalısın artık vacip oldu biraz ağır ilerliyor ama güzel kitap polisiye romanlardan beklediğimiz aşırı heyecan dolu değil açıkçası ama minik kuşlar için okunmalı2023 te okumam lazım onu süpürge buna kayıtsız kalamam annem okur diye güvenmesi bana sevdiren sendin demesi
Ya ne güzel ifade etmiş kendini maşallah minik kuşGülün Adı hep ilgisini çekiyor çocukların çok kalın 700 sayfa nasıl okuycan falan dert ettiler.
Eki Görüntüle 3175131
Az önce bitirdim kitabı beni çok etkiledi gerçekten. Kitap farkındalık oluşturmak adına çok güzel ama çok da sarsıcı. Şuan kitapta geçen 21 kadın için öyle üzgünüm ki. Kırmızı zaman da okuyacağım kitaplar arasında olacak kesinlikle teşekkür ederimBenim cok hosuma gitmisti.
Kirmizi zaman i okumadiysan onuda tavsiye ederim