- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Önceki kitabın neydi?
İnsanlığımı yitirirkenÖnceki kitabın neydi?
İki tatlı hanım ile görüşeceğim
Aşk kitabı okumak isterken Alice Miller Yetenekli Çocuğun Dramı na başladım. Dili çok akıcı ve güzel bir kitap. Yalnız Alice Miller özel hayatında tam "terzi kendi söküğünu dikemez" sözünü karşılayan biri. Bunu bilerek okumak inandırıcılığı azaltır mı bilmem
Okuma gözlüğüme pil alıcam diye tam tamına 3 kere yanlış pil alan ben
sonra aklıma şu ürünü aldığım yerde bakayım da açıklamada pil kodu yazıyor mu diye bakmak geldikahretsin çok zekiyim
Duyan da haberi yok sanacak
Kaç yaşında canım bizimkini 1 buçuk yaşta vermek durumunda kalmıştık dediğin gibi çok hastalandı bu sene anaokuluna başladı yine hastalanıyor da o zamanki kadar uzun ve zor geçmiyor şimdiki sıkıntımız da kardeşine bulaşıp hastalığın tüm evi dolaşıyor olmasıNatsume canım ben havlu atıyorum düelloyu yarım bırakmak istemezdim ama yarın itibari ile oğlumu kreşten alıyorum. Çok sık hastalanıyor daha dün antibiyotiği bitirdik dünden beri yine ateşli kbb ısrarla al diyor maalesef.
Sana daha dişe diş yarışabileceğin bir rakibe lazım. Ben fasülye sayılırım artık
Bu sene bütün çocuklar hasta ve iyileşemiyorNatsume canım ben havlu atıyorum düelloyu yarım bırakmak istemezdim ama yarın itibari ile oğlumu kreşten alıyorum. Çok sık hastalanıyor daha dün antibiyotiği bitirdik dünden beri yine ateşli kbb ısrarla al diyor maalesef.
Sana daha dişe diş yarışabileceğin bir rakibe lazım. Ben fasülye sayılırım artık
4 yaşında canım. Eğer kreşten almaz isem kulağa tüp takılıp geniz eti alınacak. Ameliyatta çözüm değil yenileyebilir de diyor. Pandemiden dolayı fanusda büyümüş gibi oldular maalesef. Buna şükür diyelimKaç yaşında canım bizimkini 1 buçuk yaşta vermek durumunda kalmıştık dediğin gibi çok hastalandı bu sene anaokuluna başladı yine hastalanıyor da o zamanki kadar uzun ve zor geçmiyor şimdiki sıkıntımız da kardeşine bulaşıp hastalığın tüm evi dolaşıyor olması
Zaten hali hazırda kreş hastalığı diye bir gerçek vardı şimdi pandemi ile zirve yaptı sağolsun.Bu sene bütün çocuklar hasta ve iyileşemiyor
Haftaya cumartesi de olabilir o şeyler
Ah ah yoğun zamanıma denk geliyor. Şubattan sonra inşallah
Ah ah derdimi açma
Haftaya cumartesi de olabilir o şeyler
çok geçmiş olsun kızlar. kreşteki sirkülasyondan dolayı tekrarlıyor hastalıklar sanırım. bitsin gitsin bi an önceNatsume canım ben havlu atıyorum düelloyu yarım bırakmak istemezdim ama yarın itibari ile oğlumu kreşten alıyorum. Çok sık hastalanıyor daha dün antibiyotiği bitirdik dünden beri yine ateşli kbb ısrarla al diyor maalesef.
Allah zihin açıklığı versinIyi akşamlar ❤ bu ara hep ders çalışıyorum, o yüzden uğrayamıyorum.