Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki tatlı hanım ile görüşeceğim

Sonradan farkettim şimdiden keyifli sohbetler size

Ben de aşırı ön yargılıyım o yüzden. Bir tane kitabını okumayı istiyorum ama almaya gönlüm razı gelmiyor. Oğlunun yazdığı kitabı daha çok merak ediyorum. Alice Miller’ ın yayınevi basımını durdurtmuş. Nihan Kaya da çok sık alıntı yapar Alice Miller’dan. Bitirince yorumunu paylaşır mısın?

3 pil 2 gözlük alırsın diyecektim ben de

Natsume canım ben havlu atıyorum düelloyu yarım bırakmak istemezdim ama yarın itibari ile oğlumu kreşten alıyorum. Çok sık hastalanıyor daha dün antibiyotiği bitirdik dünden beri yine ateşli kbb ısrarla al diyor maalesef.
Sana daha dişe diş yarışabileceğin bir rakibe lazım. Ben fasülye sayılırım artık

Kaç yaşında canım bizimkini 1 buçuk yaşta vermek durumunda kalmıştık dediğin gibi çok hastalandı bu sene anaokuluna başladı yine hastalanıyor da o zamanki kadar uzun ve zor geçmiyor şimdiki sıkıntımız da kardeşine bulaşıp hastalığın tüm evi dolaşıyor olması

Bu sene bütün çocuklar hasta ve iyileşemiyor

4 yaşında canım. Eğer kreşten almaz isem kulağa tüp takılıp geniz eti alınacak. Ameliyatta çözüm değil yenileyebilir de diyor. Pandemiden dolayı fanusda büyümüş gibi oldular maalesef. Buna şükür diyelim
Bu sene bütün çocuklar hasta ve iyileşemiyor
Zaten hali hazırda kreş hastalığı diye bir gerçek vardı şimdi pandemi ile zirve yaptı sağolsun.

çok geçmiş olsun kızlar. kreşteki sirkülasyondan dolayı tekrarlıyor hastalıklar sanırım. bitsin gitsin bi an önce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…