- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
Hem de sınırları zorlayacak derecedeHaftaya cumartesi de olabilir o şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem de sınırları zorlayacak derecedeHaftaya cumartesi de olabilir o şeyler
Sağolasın canım. Daha iyiyim şükür.Allah zihin açıklığı versin miden nasıl oldu?
Kolay gelsin canımIyi akşamlar ❤ bu ara hep ders çalışıyorum, o yüzden uğrayamıyorum.
Şükür dediğin gibi dermansız dert olmasın da Allah şifa versin canım4 yaşında canım. Eğer kreşten almaz isem kulağa tüp takılıp geniz eti alınacak. Ameliyatta çözüm değil yenileyebilir de diyor. Pandemiden dolayı fanusda büyümüş gibi oldular maalesef. Buna şükür diyelim
Zaten hali hazırda kreş hastalığı diye bir gerçek vardı şimdi pandemi ile zirve yaptı sağolsun.
Sağolasın canım,Kolay gelsin canım
çok geçmiş olsun kızlar. kreşteki sirkülasyondan dolayı tekrarlıyor hastalıklar sanırım. bitsin gitsin bi an önce
Amin canım inşallahŞükür dediğin gibi dermansız dert olmasın da Allah şifa versin canım
Olsun ben ortalığı karıştırayım birazcıkDuyan da haberi yok sanacak
Haftaya cumartesi de olabilir o şeyler
Pillere verdiğim parayla 2 tane okuma gözlüğü de alırdım bu arada
Natsume canım ben havlu atıyorum düelloyu yarım bırakmak istemezdim ama yarın itibari ile oğlumu kreşten alıyorum. Çok sık hastalanıyor daha dün antibiyotiği bitirdik dünden beri yine ateşli kbb ısrarla al diyor maalesef.
Sana daha dişe diş yarışabileceğin bir rakibe lazım. Ben fasülye sayılırım artık
Canım çok geçmiş olsun4 yaşında canım. Eğer kreşten almaz isem kulağa tüp takılıp geniz eti alınacak. Ameliyatta çözüm değil yenileyebilir de diyor. Pandemiden dolayı fanusda büyümüş gibi oldular maalesef. Buna şükür diyelim
Zaten hali hazırda kreş hastalığı diye bir gerçek vardı şimdi pandemi ile zirve yaptı sağolsun.
Teşekkür ederim cnmyet07 çok geçmiş olsun yavruya ❤
Biz kbbden çıkamaz olduk. Bugün en son “benim artık yapabileceğim bir şey yok ya kreşten alırsınız ya da böyle sürekli ilaç kullanarak devam eder” dediCanım çok geçmiş olsun
İnşallah toparlanır biran önce.
Geçen seneden beri benim kızçe de sürekli hastalanıyor, antibiyotik bitiyor birkaç gün sonda hopp bi daha
Kbb uzmanına göstermeyi düşünüyoruz biz de.
Küçücükler daha dikkat de edemiyorlarz