Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atom tedavisini oldunuz mu? Yan etki yaşadınız mı?.hangi rahatsızlıktı sizinkisi..Bende Ocağın 6 sında atom alacağım, bilgi verirseniz sevinirim..Geçmiş olsun..

Sen de bitir A Atalanteda bitirsin üzerinde konuşalım. baya okuyan oldu
Bitirdim ben.
Badem ağacı üzerine ne zaman konuşacağız ? Galiba ilk kez bir ortak okumaya katıldım (utanarak söylüyorum).
O yüzden yorumlamayı ne zaman yaptığınızı bilmiyorum.
Hepsi buradanın kitap indiriminden kitapları almak istiyorum kitaplığıma sürükleyici tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı
Kadınlar Ülkesi çok güzeldi.
Maymunlar Gezegenini de çok sevdim.
Şuan Dune okuyorum buda çok güzel gidiyor. Bunların hepsi bilimkurgu.

Tesekkür ederim

Önümüzdeki hafta içi bir gün belirleyeceğim. Kadınlar ülkesini de sonraki hafta konuşuruz

Tesekkür ederim
Ya baktımda şimdi bu gerçek bi indirim değil gibi. Mesela ben kadınlar ülkesini 19 tlye almışım hepsiburadada 29 tl olarak görüyorum.
Maymunlar gezegeni 33tü şuan 45 olmuş.
Dune serisi 360 mış. Şuan 434 tl olmuş. (Ki ben dune serisini kasım indiriminde almadım. Kasım indiriminde muhtemelen daha ucuzmuştur. )

Tabi bilmiyorum kasım indirimi gibi indirim olur mu ülkemizde her şeyin fiyatı her geçen gün artıyor. Ama indirim bana gerçek bir indirim gibi gelmedi.

Dune serisini 230TL aldım. Alırken de kızlara da aldırdım. Aynı şekilde Dan Brown'ın 7 kitabını 230TL aldım. Arada çok iyi indirimlere denk geliyorum

Hepsi buradanın kitap indiriminden kitapları almak istiyorum kitaplığıma sürükleyici tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı
Mesajı görünce baktım da şöyle bence orada indirim yok bindirim var. Bazı kitaplarım indirimli hali amazonda 20₺ daha ucuz. Üstelik indirimli halleri

Dune serisini 230TL aldım. Alırken de kızlara da aldırdım. Aynı şekilde Dan Brown'ın 7 kitabını 230TL aldım. Arada çok iyi indirimlere denk geliyorum
Offf çok iyiyimiş. Ben yoktum o zaman demek ki görsem kesin kaçırmazdım.
Hele Dan Brown kitapları zaten çok pahalı 7 kitap o fiyata çok iyiymiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…