- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
İkinci cilt daha akıcı benceSağol canım ,yok yok 1i bitirdim sadece.
Onu epeydir istiyordum arkadaşımda beraber okuyalım mı dedi tamam dedim başladık
Okuyayım mı yaniİkinci cilt daha akıcı bence
kesinlikle öyle. affedilecek şeylerden değil bu tür hatalar. geri dönüşü olmuyor maalesef. en acısı da bence, yazara ailesinden kimse inanmamış hatta ablası yazarı yalanlayan karşı bir kitap yazmış.Ben o kitabı okumuştum. Yavaş ilerlemesi hazmetmek için iyi ama yine de rahatsız edici. Bazı şeyler bence HATA olmuyor ve hayat boyu affedilmeyecek şeyler
Tabi ki inanmışlardır da elalem çetesinden çekinmiştir. Böyle bir şeyi herkes soracaktır ve aileden uzak duracaklardır. İnsanlar içinde itibarlarını kaybedecekler. aslında olay bir kulübeden çok fazlasıkesinlikle öyle. affedilecek şeylerden değil bu tür hatalar. geri dönüşü olmuyor maalesef. en acısı da bence, yazara ailesinden kimse inanmamış hatta ablası yazarı yalanlayan karşı bir kitap yazmış.
aynen öyle. bazı cümleler bıçak gibi saplanıyor okurken.Tabi ki inanmışlardır da elalem çetesinden çekinmiştir. Böyle bir şeyi herkes soracaktır ve aileden uzak duracaklardır. İnsanlar içinde itibarlarını kaybedecekler. aslında olay bir kulübeden çok fazlası
Hayatları merak ettim
Ben de listeye çok uyamıyorum ama olsun insan bir şevk veriyor dene bence
Hiç fikrim yok bunlar hakkındaKoku
Kirke
Kara Kitap
İnsanın acısını insan alır
İyi yapmışsınız canımOnu epeydir istiyordum arkadaşımda beraber okuyalım mı dedi tamam dedim başladık
Okuyayım mı yani
Ayyy çok güzeldi ben bayılarak okudum. Hemen başla
Açılırsın diye düşünüyorum ya geçen ay da böyle başladın sonra maşallahGitmiyor hala. Dün 30 sayfa okudum. Bu haftadan sonra açılırım büyük ihtimalle
Ay başındaki koşuşturmacam yoruyor beni maalesef. Neyse cumartesi doğar güneşim de gaza gelirimAçılırsın diye düşünüyorum ya geçen ay da böyle başladın sonra maşallah