Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki tatlı hanım ile görüşeceğim 😍

Sonradan farkettim🥰 şimdiden keyifli sohbetler size💕
Aşk kitabı okumak isterken Alice Miller Yetenekli Çocuğun Dramı na başladım. Dili çok akıcı ve güzel bir kitap. Yalnız Alice Miller özel hayatında tam "terzi kendi söküğünu dikemez" sözünü karşılayan biri. Bunu bilerek okumak inandırıcılığı azaltır mı bilmem

Ben de aşırı ön yargılıyım o yüzden. Bir tane kitabını okumayı istiyorum ama almaya gönlüm razı gelmiyor. Oğlunun yazdığı kitabı daha çok merak ediyorum. Alice Miller’ ın yayınevi basımını durdurtmuş. Nihan Kaya da çok sık alıntı yapar Alice Miller’dan. Bitirince yorumunu paylaşır mısın?☺️
Okuma gözlüğüme pil alıcam diye tam tamına 3 kere yanlış pil alan ben :olamaz:
sonra aklıma şu ürünü aldığım yerde bakayım da açıklamada pil kodu yazıyor mu diye bakmak geldi :KK45: kahretsin çok zekiyim :olamaz:

3 pil 2 gözlük alırsın diyecektim ben de 🤣

Natsume Natsume canım ben havlu atıyorum😔 düelloyu yarım bırakmak istemezdim ama yarın itibari ile oğlumu kreşten alıyorum. Çok sık hastalanıyor daha dün antibiyotiği bitirdik dünden beri yine ateşli🥺 kbb ısrarla al diyor maalesef.
Sana daha dişe diş yarışabileceğin bir rakibe lazım. Ben fasülye sayılırım artık🤣🤣

Natsume Natsume canım ben havlu atıyorum😔 düelloyu yarım bırakmak istemezdim ama yarın itibari ile oğlumu kreşten alıyorum. Çok sık hastalanıyor daha dün antibiyotiği bitirdik dünden beri yine ateşli🥺 kbb ısrarla al diyor maalesef.
Sana daha dişe diş yarışabileceğin bir rakibe lazım. Ben fasülye sayılırım artık🤣🤣
Kaç yaşında canım bizimkini 1 buçuk yaşta vermek durumunda kalmıştık dediğin gibi çok hastalandı bu sene anaokuluna başladı yine hastalanıyor da o zamanki kadar uzun ve zor geçmiyor şimdiki sıkıntımız da kardeşine bulaşıp hastalığın tüm evi dolaşıyor olması

Nevzat, Ali özlemişim … 🥰🤩🤩

Eklentiler

• 3EE5DD5F-1280-47BC-A798-EFE4F1177FF1.png
    3EE5DD5F-1280-47BC-A798-EFE4F1177FF1.png
    173,7 KB · Görüntüleme: 36
Bu sene bütün çocuklar hasta ve iyileşemiyor :KK43:

Kaç yaşında canım bizimkini 1 buçuk yaşta vermek durumunda kalmıştık dediğin gibi çok hastalandı bu sene anaokuluna başladı yine hastalanıyor da o zamanki kadar uzun ve zor geçmiyor şimdiki sıkıntımız da kardeşine bulaşıp hastalığın tüm evi dolaşıyor olması
4 yaşında canım. Eğer kreşten almaz isem kulağa tüp takılıp geniz eti alınacak. Ameliyatta çözüm değil yenileyebilir de diyor. Pandemiden dolayı fanusda büyümüş gibi oldular maalesef. Buna şükür diyelim🤲🏻
Bu sene bütün çocuklar hasta ve iyileşemiyor :KK43:
Zaten hali hazırda kreş hastalığı diye bir gerçek vardı şimdi pandemi ile zirve yaptı sağolsun.

çok geçmiş olsun kızlar. kreşteki sirkülasyondan dolayı tekrarlıyor hastalıklar sanırım. bitsin gitsin bi an önce 💙

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X