- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 37
Cok teşekkür ederim evet öyleymiş maalesef, ama dermanı olmayan dert olmasin da gerisi yoluna girer bir sekilde artikGelmiş geçmiş olsun Allah şifa versin ameliyattan başka çaresi yok bu illetin zannedersem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim evet öyleymiş maalesef, ama dermanı olmayan dert olmasin da gerisi yoluna girer bir sekilde artikGelmiş geçmiş olsun Allah şifa versin ameliyattan başka çaresi yok bu illetin zannedersem
Evet bu performansı beğendim. Böyle devam128 sayfa 6 günde bitti. Bence çok iyi performans
Ayy ben de aldım onu, ben de okuyacağım bir ara :)Kadınlar Ülkesine başlıyorum
daha yeni başlıyoruzSelamlar, kış bitebilir mi artık lütfen
Dura Mater okuyorum, gece yanına bir eşlikçi gelir:)
daha yeni başlıyoruz
Selamlar, kış bitebilir mi artık lütfen
Dura Mater okuyorum, gece yanına bir eşlikçi gelir:)
Tesekkur ederimOkursun bence sen düzenli okuyan bir okursun canım
Bu ben. Montum da böyle zaten
Doğubayazıt'a atanan Antalyalı da diyebiliriz buna
Amin canım inşallahCok teşekkür ederim evet öyleymiş maalesef, ama dermanı olmayan dert olmasin da gerisi yoluna girer bir sekilde artik
İnsanlığımı yitirirkeni bitirirsem arkandan geliyorumKadınlar Ülkesine başlıyorum
biz uyumak için kullandık o diziyi nerde dark nerde 1899
Dark izlemek şart oldu bana merak ettim biraz.Benim Dark tan dolayı beklentim çok yüksek değildi dark da 3-4 bölüm sonra açıldı o yüzden bekleceğim açılsın diye
Ben çok sevmiştimmKadınlar Ülkesine başlıyorum
Pazartesi günü ben
Çok uykun varken seyretme ilk bölümleriDark izlemek şart oldu bana merak ettim biraz.
Ben çok sevmiştimm
Nasıl buldun ateş ve kanıARALIK AYI OKUMALARIM
- Otomatik Portakal - Anthony Burgess (172 syf)
- Ateş ve Kan - George R. R. Martin (736)
Bugün rahatsızım, hiç okuyamadım canım. Çok ufak okuyorum zaten