Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlu değil ortak okumalar, denk gelirseniz okursunuz. Ben de daha hiç katılamadım :))
Zorunlu değil ama okumaya katılmanızı istiyorum. Beraber seçtiğimiz için açıkçası okunmaması hoşuma gitmiyor. Katılım olmasını bekliyorum

Yıla girmeden ortak okuma kitaplarını belirliyoruz o yüzden temin etmeniz kolay oluyor. İster PDF ister kitap halinde okuyabilirsiniz. Ortak okumalar adı üzerinde beraber seçtiğimiz kitaplar olduğu için yüksek katılımlı olması topik için güzel oluyor

tebrikler arkadaşlar ️ artsın azalmasın inşallah

Herkesi kutluyorum

Tebrikler arkadaşlar

Okunan kitap ve sayfa sayısını görünce içim açıldı resmen Tüm arkadaşlarımı tebrik ederim Süpersiniz

tebrikler arkadaşlaar :)) valla ne kadar güzel. bol bol okumalar yapılmış, kendimi azıcık az okuyan olarak buldum.

ben;
arachnoid mater 488 sayfa,
bilinçli bebek 298 sayfa sadece :))

Canım bildirim sayfamız burası. Bildirimini diğer arkadaşlarınkine bakarak yapar mısın?

Zorunlu değil ama okumaya katılmanızı istiyorum. Beraber seçtiğimiz için açıkçası okunmaması hoşuma gitmiyor. Katılım olmasını bekliyorum
Haklısın başkanım 2023 ortak okumalarından birkaçını aldım, kalanları da ayı geldikçe alacağım. Ben geç girdim topice beni mazur gör bu sene

Herkesi tebrik ediyorum,eline sağlık calcim

Ne okumusuz bee herkesi tebrik ediyorum
Kitap ve sayfa sayıları muhteşem
Kukrim K Kitapkontesi @Atalanteda özellikle tebrik ederim
Tesekkur ederim yalniz bi sey dicem. Dun aksam okudugum sayfa sayilarini toplarken farkettim ben de bu kadar sayfa okudugumu bi sasirdim sevindim bi tuhaf oldum yani

Ne okumusuz bee herkesi tebrik ediyorum

Tesekkur ederim yalniz bi sey dicem. Dun aksam okudugum sayfa sayilarini toplarken farkettim ben de bu kadar sayfa okudugumu bi sasirdim sevindim bi tuhaf oldum yani
Her zaman çok güzel okuyorsun zaten yine hakkını vermişsin maşallah sana

Eline emeğine sağlık tekrardan Allah razı olsun uğraşıyorsun o kadar
Okuyan, dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…