- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Ne kadar ince düşünceli bir başkanKitap alacaksa kaçırmasın bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar ince düşünceli bir başkanKitap alacaksa kaçırmasın bence
Hayırdır canım, kötü birşey yoktur inşallahSelamlar herkese
Sakinleşen akşamıma Martin Eden eşlik ediyor. Sakin sakin sohbet eder gibi okuyorum artık. Aslında yazmak istiyorum içim biraz bulanık ama okumanın daha iyi geldiğini farkettim. Herkese keyifli okumalar
Evet ya okumak huzur veriyor güzel bitsin bu seneBu yıl hedefleri tutturmak zor olsa da seneyi güzel kapatalım
Geçen geceki Düzce'de olan sarsıntıyı biz de hissettik canım. İsmini bile yazamıyorum diyemiyorum. Atlatamadım her an tetik halde hissediyorum kendimi. Bu duyguyu ötelemiyorum. Atlatamıyorum. Böylesi ani olaylarda çığlık atamam kalırım sessizce. Sonra içimde kalıyor o tepki. Belki o an bişeyler yapsam atlatabilirim bilmiyorum. Kendimi küçük çocuk gibi hissediyorum. Savunmasız hissediyorum. Aslında çok ağlayasım da var ama o da olmuyor. Geçecek inşallah. Zor günler biraz.Hayırdır canım, kötü birşey yoktur inşallah
Evet ben de ilk Fahrenheit’ı okudum bu seriden. Üniversitede birkaç sayfasını okumuştum, çok hoşuma gitmişti. İlerleyişi hiç hayal ettiğim gibi olmadı. Başta sırf kapakları güzel diye aldıklarım oldu . Uzaktan Kumandalı Kız’ı çok beğendim. Kıyamete Bir Milyar Yıl, karmaşıktı. Birkaç yeri bir garipti. Bir bölümün sonunda aşırı heyecanlandıran bir cümle oluyor, sonraki bölümde o heyecanlı kısımdan önce kaldığı yerden devam etti 2-3 kere falan. Anlamlandıramadım bazı şeyleri . Diğerlerini henüz okumadım. Modern Klasikler arada çok tekrara giriyor. Aynı tür ya da aynı yazarın kitapları çok arka arkaya geliyor. O zamanlarda okumak için alıyorum farklı serilerin kitaplarını.Ne kadar da külliyen yalan bir mesaj...........
Ben bu seriye Fahrenheit ile girdim ama çok sevememiştim. Sonra Maymunlar Gezegeni'ni okudum dedim abuğğğ. Her şeyin cılkını çıkarmayı seven biri olarak mecbur tüm seriyi alacağım 9'dayım henüz durmak yok yola devam.
Evet ben de ilk Fahrenheit’ı okudum bu seriden. Üniversitede birkaç sayfasını okumuştum, çok hoşuma gitmişti. İlerleyişi hiç hayal ettiğim gibi olmadı. Başta sırf kapakları güzel diye aldıklarım oldu . Uzaktan Kumandalı Kız’ı çok beğendim. Kıyamete Bir Milyar Yıl, karmaşıktı. Birkaç yeri bir garipti. Bir bölümün sonunda aşırı heyecanlandıran bir cümle oluyor, sonraki bölümde o heyecanlı kısımdan önce kaldığı yerden devam etti 2-3 kere falan. Anlamlandıramadım bazı şeyleri . Diğerlerini henüz okumadım. Modern Klasikler arada çok tekrara giriyor. Aynı tür ya da aynı yazarın kitapları çok arka arkaya geliyor. O zamanlarda okumak için alıyorum farklı serilerin kitaplarını.
Maaşı yedim ek ders beklemedeyim . O da aralığın altısı gibi falan yatar. Ben en iyisi kitaplarımdan okumadan almamaya devamO zaman Kasım bitmeden Amazona bakmanı tavsiye ederim. Şu an baya indirim var
Dedi ve sepetine kitapları eklediMaaşı yedim ek ders beklemedeyim . O da aralığın altısı gibi falan yatar. Ben en iyisi kitaplarımdan okumadan almamaya devam
Bebeğin daha çok küçük onun da etkisi oluyor. 2019 İstanbul depreminde ben aylarca o haldeydim. Bu son depremde en başından itibaren uyanıktım ve bütün sarsıntıyı hissettim. O zamanki gibi etkilemedi beni. Oğlum yanımdaydı belki ondan.Geçen geceki Düzce'de olan sarsıntıyı biz de hissettik canım. İsmini bile yazamıyorum diyemiyorum. Atlatamadım her an tetik halde hissediyorum kendimi. Bu duyguyu ötelemiyorum. Atlatamıyorum. Böylesi ani olaylarda çığlık atamam kalırım sessizce. Sonra içimde kalıyor o tepki. Belki o an bişeyler yapsam atlatabilirim bilmiyorum. Kendimi küçük çocuk gibi hissediyorum. Savunmasız hissediyorum. Aslında çok ağlayasım da var ama o da olmuyor. Geçecek inşallah. Zor günler biraz.
Geldim teyocum beklemişsin canım benim çok incesin ❤Tamam gelince netleştirelim o zaman
Evet beraber okuyacağız