Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin

B

Allah şifa versin Canım son dönemde bu üçüncü duyuşum yumurtalıkta büyük bir kitle hastalığını geçen bir arkadaşımın annesi komple rahmini aldırdı bu sebepten
Valla hastaneler tıklım tıkış, özellikle onkoloji bölümü beni her seferinde şaşırtıyor Bizimkinin boyutu 18 cm'e varmış 14x15x18 gibi bir şey. Alırlarsa yumurtalık rahim komple alacaklar galiba bizde de.
Cok gecmiş olsun Rabb'im acil şifalar versin
Çok teşekkür ederim hanımlar iyi dilekleriniz için
Günaydın
Bende dün ufak bir ameliyat oldum o yuzden yoktum eve gecince bir foti gelir
Çok çok geçmiş olsun

Sana da geçmiş olsun canım, inşallah ciddi birşey değildir
Tesekkur ederim canım inşallah değil diyelim
Tesekkur ederim
Rabb'im annene de acil şifalar versin bende kadın doğumda yatıyorum 5 hastadan 2 si rahim yumurtalıkları alınmış sağlık olsun gerisi boş

Tesekkur ederim canım inşallah değil diyelim

Tesekkur ederim
Rabb'im annene de acil şifalar versin bende kadın doğumda yatıyorum 5 hastadan 2 si rahim yumurtalıkları alınmış sağlık olsun gerisi boş
Öyle gerçekten, doktoru beklerken konuşuyorum insanlarla hepsi benzer sorunlar. Dediğin gibi sağlık olsun da rahim olmasa da olur. Amin inşallah

Çok geçmiş olsun canım

Öyle gerçekten, doktoru beklerken konuşuyorum insanlarla hepsi benzer sorunlar. Dediğin gibi sağlık olsun da rahim olmasa da olur. Amin inşallah
Hiç sıkıntı yapmayın aldırın tahmini. Çünkü menapoza girdikten sonra rahimde hücre değişimleri oluyor ve kanser riski artıyor. Annemin de 1.5 yıl önce alındı lenf bezlerüne kadar. Şu an çok şükür sağlıklı. Kontrol altında sürekli.

Çok geçmiş olsun canım

Çok teşekkürler başkanım Yok zaten sorun değil aldırmak bizim için de ama fazla büyük diye yapmadılar. Yapmadıkça büyüdü büyüdükçe iyice yapmadılar en son şehir hastanesine yönlendirdiler. Bakalım burası yapar operasyonu umarım.

Günaydın
Bende dün ufak bir ameliyat oldum o yuzden yoktum eve gecince bir foti gelir
Gelmiş geçmiş olsun
Allah korktuğunuza uğratmasın canım arkadaşımın annesine de C Calcifer in dediği gibi bir açıklama yapmış doktor öyle olunca komple rahmini aldırdı o da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…