- 12 Temmuz 2022
- 23.187
- 84.964
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin
Valla hastaneler tıklım tıkış, özellikle onkoloji bölümü beni her seferinde şaşırtıyorB
Allah şifa versin Canım son dönemde bu üçüncü duyuşum yumurtalıkta büyük bir kitle hastalığını geçen bir arkadaşımın annesi komple rahmini aldırdı bu sebepten
Çok teşekkür ederim hanımlar iyi dilekleriniz içinCok gecmiş olsunRabb'im acil şifalar versin
Çok çok geçmiş olsunGünaydın
Bende dün ufak bir ameliyat oldum o yuzden yoktum eve gecince bir foti gelir
Tesekkur ederim canımSana da geçmiş olsun canım, inşallah ciddi birşey değildir
Tesekkur ederimValla hastaneler tıklım tıkış, özellikle onkoloji bölümü beni her seferinde şaşırtıyorBizimkinin boyutu 18 cm'e varmış 14x15x18 gibi bir şey. Alırlarsa yumurtalık rahim komple alacaklar galiba bizde de.
Çok teşekkür ederim hanımlar iyi dilekleriniz için
Çok çok geçmiş olsun
Öyle gerçekten, doktoru beklerken konuşuyorum insanlarla hepsi benzer sorunlar. Dediğin gibi sağlık olsun da rahim olmasa da olur. Amin inşallahTesekkur ederim canıminşallah değil diyelim
Tesekkur ederim
Rabb'im annene de acil şifalar versin bende kadın doğumda yatıyorum 5 hastadan 2 si rahim yumurtalıkları alınmışsağlık olsun gerisi boş
Yumurtalıkta büyük bir kitle var, İstanbul'da risk alamayız diyerek ameliyat yapmadılarAnkara'ya getirdim şimdi yatış yapacaklar da ameliyat için tarih alacağız sanırım. Çok teşekkürler
Çok geçmiş olsun kızlarGünaydın
Çok geçmiş olsun daha iyi misin?Günaydın
Çok geçmiş olsun kızlar
Çok teşekkürler
Cok tesekkur ederimÇok geçmiş olsun kızlar
İyiyim cok şükürÇok geçmiş olsun daha iyi misin?
Cok tesekkur ederim
Üşütmüşüm sanırım iki gündür biraz rahatsızım canımKukrim limonlu içecek gördüm hasta mısın canım?
Geçmiş olsun Allah şifa versinYumurtalıkta büyük bir kitle var, İstanbul'da risk alamayız diyerek ameliyat yapmadılarAnkara'ya getirdim şimdi yatış yapacaklar da ameliyat için tarih alacağız sanırım. Çok teşekkürler
Amin çok teşekkür ederizGeçmiş olsun Allah şifa versin
O zaman bu vesile ile duyuru yapayımBaşımlaböyle bir şeye ihtiyacım vardı. Kork benden
Çok geçmiş olsun canımGünaydınnn
Birkaç gündür annemle hastane işlerimiz var, Şehir Hastanesi diye farkında olmadan şehir kurmuşlar her gün 20bin adım atmaktan canım çıktı. O sebeple akşam katılamadım ama bugün izin günüm, gecikmeli fotileyeceğim
Hiç sıkıntı yapmayın aldırın tahmini. Çünkü menapoza girdikten sonra rahimde hücre değişimleri oluyor ve kanser riski artıyor. Annemin de 1.5 yıl önce alındı lenf bezlerüne kadar. Şu an çok şükür sağlıklı. Kontrol altında sürekli.Öyle gerçekten, doktoru beklerken konuşuyorum insanlarla hepsi benzer sorunlar. Dediğin gibi sağlık olsun da rahim olmasa da olur. Amin inşallah
Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkürler başkanımHiç sıkıntı yapmayın aldırın tahmini. Çünkü menapoza girdikten sonra rahimde hücre değişimleri oluyor ve kanser riski artıyor. Annemin de 1.5 yıl önce alındı lenf bezlerüne kadar. Şu an çok şükür sağlıklı. Kontrol altında sürekli.
Gelmiş geçmiş olsunGünaydın
Allah korktuğunuza uğratmasın canım arkadaşımın annesine de C Calcifer in dediği gibi bir açıklama yapmış doktor öyle olunca komple rahmini aldırdı o daValla hastaneler tıklım tıkış, özellikle onkoloji bölümü beni her seferinde şaşırtıyorBizimkinin boyutu 18 cm'e varmış 14x15x18 gibi bir şey. Alırlarsa yumurtalık rahim komple alacaklar galiba bizde de.
Çok teşekkür ederim hanımlar iyi dilekleriniz için
Çok çok geçmiş olsun