Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun önemli bir durum yoktur inşGünaydınnn
Birkaç gündür annemle hastane işlerimiz var, Şehir Hastanesi diye farkında olmadan şehir kurmuşlar her gün 20bin adım atmaktan canım çıktı. O sebeple akşam katılamadım ama bugün izin günüm, gecikmeli fotileyeceğim
Yumurtalıkta büyük bir kitle var, İstanbul'da risk alamayız diyerek ameliyat yapmadılar Ankara'ya getirdim şimdi yatış yapacaklar da ameliyat için tarih alacağız sanırım. Çok teşekkürlerGeçmiş olsun önemli bir durum yoktur inş
Yumurtalıkta büyük bir kitle var, İstanbul'da risk alamayız diyerek ameliyat yapmadılar Ankara'ya getirdim şimdi yatış yapacaklar da ameliyat için tarih alacağız sanırım. Çok teşekkürler
Ankara'yı zaten o kadar sevmiyor ki, hasta ediyor bu şehir beni diyor. Şehir de şaşkın suçum ne diye Amin çok sağ olun İnşallahZaten hastalıklar zor bir de başka yere gitmek daha zor olmuştur Allah kolaylık versin şifa versin anneciğine çabucak olsun bitsin
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinYumurtalıkta büyük bir kitle var, İstanbul'da risk alamayız diyerek ameliyat yapmadılar Ankara'ya getirdim şimdi yatış yapacaklar da ameliyat için tarih alacağız sanırım. Çok teşekkürler
Aminn canım çok sağ olÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Bak yaparımTeyoşcan dbshs
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versinYumurtalıkta büyük bir kitle var, İstanbul'da risk alamayız diyerek ameliyat yapmadılar Ankara'ya getirdim şimdi yatış yapacaklar da ameliyat için tarih alacağız sanırım. Çok teşekkürler
Allah şifa versin Canım son dönemde bu üçüncü duyuşum yumurtalıkta büyük bir kitle hastalığını geçen bir arkadaşımın annesi komple rahmini aldırdı bu sebeptenYumurtalıkta büyük bir kitle var, İstanbul'da risk alamayız diyerek ameliyat yapmadılar Ankara'ya getirdim şimdi yatış yapacaklar da ameliyat için tarih alacağız sanırım. Çok teşekkürler
Vallahi tadı da harikaydıAma çok güzel koymuşsun kapak resmi gibi durmuş gözlüğümde yok büyüttüm
Ders çalışıyorum ama istersen senle rakip olayım, yenersin beni kolaycaMeydan okuma benim için çok şey olur ya olsa olsa sahaya ittirme olur
Cok gecmiş olsun Rabb'im acil şifalar versinYumurtalıkta büyük bir kitle var, İstanbul'da risk alamayız diyerek ameliyat yapmadılar Ankara'ya getirdim şimdi yatış yapacaklar da ameliyat için tarih alacağız sanırım. Çok teşekkürler
Sana da geçmiş olsun canım, inşallah ciddi birşey değildirGünaydın
Bende dün ufak bir ameliyat oldum o yuzden yoktum eve gecince bir foti gelir