Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınnn 😍

Birkaç gündür annemle hastane işlerimiz var, Şehir Hastanesi diye farkında olmadan şehir kurmuşlar her gün 20bin adım atmaktan canım çıktı. O sebeple akşam katılamadım ama bugün izin günüm, gecikmeli fotileyeceğim 🫶
Geçmiş olsun önemli bir durum yoktur inş

Günaydın ❤
Mutlu haftasonları 🍁

e059a0ff3b56b3499d94d7a209d3df5f.jpg

Yumurtalıkta büyük bir kitle var, İstanbul'da risk alamayız diyerek ameliyat yapmadılar 🤦🏿‍♀️ Ankara'ya getirdim şimdi yatış yapacaklar da ameliyat için tarih alacağız sanırım. Çok teşekkürler 🙏🏿

Zaten hastalıklar zor bir de başka yere gitmek daha zor olmuştur Allah kolaylık versin şifa versin anneciğine çabucak olsun bitsin

B
Yumurtalıkta büyük bir kitle var, İstanbul'da risk alamayız diyerek ameliyat yapmadılar 🤦🏿‍♀️ Ankara'ya getirdim şimdi yatış yapacaklar da ameliyat için tarih alacağız sanırım. Çok teşekkürler 🙏🏿
Allah şifa versin Canım son dönemde bu üçüncü duyuşum yumurtalıkta büyük bir kitle hastalığını geçen bir arkadaşımın annesi komple rahmini aldırdı bu sebepten

Cok gecmiş olsun 😕😕 Rabb'im acil şifalar versin 🤲🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X