- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
İşte kitabın oluşması 13 yılı bulmuş bizde o civarda bitirsek 47 de biter bu işSonuncusu okurken kaç yaşında olacaksınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte kitabın oluşması 13 yılı bulmuş bizde o civarda bitirsek 47 de biter bu işSonuncusu okurken kaç yaşında olacaksınız?
Dedin ve şaşırtarak yaptın gerçekten tekrar teşekkür ederim canımİlk benden gelecek demiştim sana
Keyifli okumalar canım
Levaiz ile sana aldırdım. Sıra bütün topikteTüm topiği batıracağım diyorsun. Hımmm hedef büyük
E sen daha almadın mı? Yaklaşık 4 saat önce aldık
Neden ki ? Kim dedi sana indirim olduğunuKukrim ben de Binbir Gece Masalları olmayan 5 kitabı aldım
Ben de sipariş ettim biraz önceLevaiz ile sana aldırdım. Sıra bütün topikte
Üf yardım lazım mı?İşte kitabın oluşması 13 yılı bulmuş bizde o civarda bitirsek 47 de biter bu iş
Yapma yanarız calciNeden ki ? Kim dedi sana indirim olduğunu
Alacak bir kitap daha çıktı o zamanBu arada Auschwitz serisini, İnsanin anlam arayışı kitabından sonra okumanızı tavsiye ederim.
Başla sen de birbirimizi gaza getiririzÜf yardım lazım mı?
Zaten ortak okuma ve çok güzelAlacak bir kitap daha çıktı o zaman
Nooo kendimi buna hazır hissetmiyorumBaşla sen de birbirimizi gaza getiririz
8 kitap var sende dimi? Amazon ve kitapyurdu'ndan eksiklerini tamamlayabilirsinYapma yanarız calci
Duymuyorum duymuyorum8 kitap var sende dimi? Amazon ve kitapyurdu'ndan eksiklerini tamamlayabilirsin
Değilmiş yanlış bilgiZaten ortak okuma ve çok güzel
Bakıyordum almak için kapağını görünce farkettim bende zaten varmış o kitapZaten ortak okuma ve çok güzel
Nooo kendimi buna hazır hissetmiyorum
Torunlarımla belki
Ne olacak notercim ya üç ayda bir gelir gönlümüzü alır gidersin
Neyse hadi etkili giriş yaptığından ve bebişinden dolayı affedildin
C Capanin Gururu Teyom nerdesin nerde benim etiketlerim.Bu arkadaşı ( kk birinci noteri ) darla sürekli Teyo. Sürekli etiket yap bu arkadaşı
Eki Görüntüle 3158558
Eki Görüntüle 3158559
Eki Görüntüle 3158560
Oylum Höyük - Kilis
Oylum Höyük boyutları itibariyle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük höyüklerinden biridir. Oylum Höyük taban boyutları itibariyle 460x320 metre boyutlarındadır. Kuzeyde 22 metrelik; güneyde ise 37 metrelik iki yükselti ile bunları birbirine bağlayan bir boyundan oluşur. Yerleşme ilk olarak Adana Koruma Kurulu 29-1,2001/4041 kararı ile tescil edilmiştir.
Oylum Höyük;doğu-batı yönünde Fırat Vadisi ile Amik Ovası; kuzey-güney yönünde ise Kuzey Suriye ile Anadolu Platosu arasındaki kesişme noktasında yer alır. Tarih öncesi dönemlerde Kilis Ovası'nın ılıman iklimi ve verimi Tunç Çağı'nda coğrafik konumu nedeniyle Oylum Höyük ‘ün de yer aldığı bu bölge; merkez konumundadır. Höyüğün batısında; bugün kurumuş durumda ancak yağışlı mevsimlerde çok düşük su seviyesine sahip Akpınar Deresi bulunmaktadır. Höyüğün güney yükseltisi üzerinde Hz Muhammedin katibi olduğu söylenen Yusuf İzzeddin'in özellikle Nisan- Mayıs aylarında kurban kesilerek ziyaret edilen bir yatırı bulunmaktadır.
Oylum Höyük Türkiye-Suriye arasındaki sınıra hakim bir konumda bulunmaktadır. Günümüzdeki bu siyasi sınır aynı zamanda kuzeydeki Anadolu sıradağları ile güneydeki Suriye ovalarını ayıran doğal bir coğrafi hattır.Höyük’ün hemen yakınından geçen Akpınar Deresi, Akdeniz’e dökülen Asi Nehri'nin bir kolu olup bu nehir ile Basra Körfezi'ne dökülen Fırat Nehri arasında akmaktadır. Burası aynı zamanda Mezopotamya ve Akdeniz’deki eski uygarlıkların toplandığı kültürel bir bölgedir.
Günaydınlar Kitap Kulübü Sakinleri
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım
@Tosun Pasa
kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@Mavi Menekse
@bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
Bu ay 2 tane mükerrer alışım varBakıyordum almak için kapağını görünce farkettim bende zaten varmış o kitap
Kitap alma hızım ile okuma hızım arasındaki fark o kadar fazla ki artık elimdeki okumadığım kitaplardan bihaberim
Kıyamam kivur beni öldür eleam senin elinden olsun ölümüm