- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Günaydın herkese
Ben Sessiz Ev ‘e devam bir yandan Binbir Gece Masalları ‘nı okuyorum
ben de bugün sipariş verdim binbir gece masallarını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın herkese
Ben Sessiz Ev ‘e devam bir yandan Binbir Gece Masalları ‘nı okuyorum
O da çok güzelBu ay 2 tane mükerrer alışım var
Kıyamam ki
Hosgeldinnn iyi olmana sevindim canım. Ben de bir süre gelemedim geri döndüm kürkçü dükkanıma
Günaydın
Kopyalanmıs Adami okuyorum
Aa ne güzel birbirimize destek oluruz bu uzun zorlu yoldaben de bugün sipariş verdim binbir gece masallarını
Biran önce okuyup kaldırmam lazım benim onu
Geçmiş olsun canım
Yaa çok haklı ama benim cadaloz 4 değil 6 yaşındayım diye inletiyor her yeri
Yorum yapamıyorum Calci, kitaptan soğutmak da istemem daha okumadan
Maşallah
Çok beğendim ben onu, elime kürek falan alıp bahçe işleyesim geldi
7 cilt
Tebrikler
Teyo hala utanarak hatırlıyorum
Ahaha aşırı mantıklı bir çocukseninki 2 yas önde gidiyo bide demek
büyümek o kadar güzel ama yaslqnmak da istemiyo benimki
Hangi ara ya kim verdi sana indirim haberiniben de bugün sipariş verdim binbir gece masallarını
Üzülmeyin arkadaşlar aslında gülerek yazmıştım emoji eksikliği diyelim Gulebilirsiniz yani hazır bu kadar ajitasyon yapmisken adresim baskanda var. Kitap bağışı kabul edebilirimSepetim dolu olduğu halde tam nefis mücadelesi vererek yeni kitap almama kararı verip buraya geliyorum ki indirim haberleri, kitap fotoğrafları havada uçuşuyor
Alacak mısın pekiSepetim dolu olduğu halde tam nefis mücadelesi vererek yeni kitap almama kararı verip buraya geliyorum ki indirim haberleri, kitap fotoğrafları havada uçuşuyor
Kaç tanesiniben de bugün sipariş verdim binbir gece masallarını
Hahaha aynısı ben dedim ama gelmedi bağış falanÜzülmeyin arkadaşlar aslında gülerek yazmıştım emoji eksikliği diyelim Gulebilirsiniz yani hazır bu kadar ajitasyon yapmisken adresim baskanda var. Kitap bağışı kabul edebilirim
Bu ay 2 tane mükerrer alışım var
Kıyamam ki
Immm kim acaba ne zor tahmin etmekHangi ara ya kim verdi sana indirim haberini
Her yerden haber veriyorum kaçarınız yokImmm kim acaba ne zor tahmin etmek
Mücadelem devam ediyor ( Amazon eşimin hesabı olmasa çoktan almıştım da neyse)Alacak mısın peki
Ahaha aşırı mantıklı bir çocuk
Benimkinin inandırıcılığı yok hiç 3 dese tamam ama 6ya kimseyi ikna edemiyor
nerdeyse bitli kitaplari alırken Hızır gibi biri gelip haber verdiHangi ara ya kim verdi sana indirim haberini