- 12 Temmuz 2022
- 22.909
- 84.324
AğlıyciimSeninki kargoya verilmiş ama bazıları teslim almış bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AğlıyciimSeninki kargoya verilmiş ama bazıları teslim almış bile
Şaka bu nasıl bir hızdırSeninki kargoya verilmiş ama bazıları teslim almış bile
Ağlıyciim
Şaka bu nasıl bir hızdır
hazır köy sezonu da kapanmışken iyice darlayayım. Belli mi olur seneye onu da köye götürürüm belki bebeyle hava alsın diyeBu arkadaşı ( @kk birinci noteri ) darla sürekli Teyo. Sürekli etiket yap bu arkadaşı
Kesinlikle okumaya degermerhaba şeker portakalı kitabi nasıl?
almak isteyip de okuyamadığım kitabim..
Mutlu mesut yaşıyordum, 8 demesen ne olurduSenin aklında yine 7 kalmış. Teyo 3 diyordu Bende inanıyorum bitireceksin
Neyse ki uygun fiyatlı siteleri söyledim sana. Al hepsini de rahatlaMutlu mesut yaşıyordum, 8 demesen ne olurdu
Çok teşekkür ederimHayırlı sabahlar
Ben Martin Eden devam ediyorum. Yavaş gidiyorum biraz.
Kukrim tebrik ederim minik kuşu
Bu ne hızSeninki kargoya verilmiş ama bazıları teslim almış bile
Aldım şimdi, bak devamı varsa da bana söyleme tamam mıNeyse ki uygun fiyatlı siteleri söyledim sana. Al hepsini de rahatla
Geçen defa en son benimki gelmişti, inşallah yine öyle olmazBu ne hız
Hızından ötürü kendiminkine bir tahminin var ama bakalım
İyi öğlenler Gülün Adı’nı bitirmek üzereyimEki Görüntüle 3158558
Eki Görüntüle 3158559
Eki Görüntüle 3158560
Oylum Höyük - Kilis
Oylum Höyük boyutları itibariyle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük höyüklerinden biridir. Oylum Höyük taban boyutları itibariyle 460x320 metre boyutlarındadır. Kuzeyde 22 metrelik; güneyde ise 37 metrelik iki yükselti ile bunları birbirine bağlayan bir boyundan oluşur. Yerleşme ilk olarak Adana Koruma Kurulu 29-1,2001/4041 kararı ile tescil edilmiştir.
Oylum Höyük;doğu-batı yönünde Fırat Vadisi ile Amik Ovası; kuzey-güney yönünde ise Kuzey Suriye ile Anadolu Platosu arasındaki kesişme noktasında yer alır. Tarih öncesi dönemlerde Kilis Ovası'nın ılıman iklimi ve verimi Tunç Çağı'nda coğrafik konumu nedeniyle Oylum Höyük ‘ün de yer aldığı bu bölge; merkez konumundadır. Höyüğün batısında; bugün kurumuş durumda ancak yağışlı mevsimlerde çok düşük su seviyesine sahip Akpınar Deresi bulunmaktadır. Höyüğün güney yükseltisi üzerinde Hz Muhammedin katibi olduğu söylenen Yusuf İzzeddin'in özellikle Nisan- Mayıs aylarında kurban kesilerek ziyaret edilen bir yatırı bulunmaktadır.
Oylum Höyük Türkiye-Suriye arasındaki sınıra hakim bir konumda bulunmaktadır. Günümüzdeki bu siyasi sınır aynı zamanda kuzeydeki Anadolu sıradağları ile güneydeki Suriye ovalarını ayıran doğal bir coğrafi hattır.Höyük’ün hemen yakınından geçen Akpınar Deresi, Akdeniz’e dökülen Asi Nehri'nin bir kolu olup bu nehir ile Basra Körfezi'ne dökülen Fırat Nehri arasında akmaktadır. Burası aynı zamanda Mezopotamya ve Akdeniz’deki eski uygarlıkların toplandığı kültürel bir bölgedir.
Günaydınlar Kitap Kulübü Sakinleri
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
HAbibte
@fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
yet07
@Atalanteda
@Mavi Menekse
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
Nasıl ilerliyorrrr, benim de listemde.İyi öğlenler Gülün Adı’nı bitirmek üzereyim
Ağır açıkçası biraz ama kesinlikle okunmaya değer sona yaklaştım katili ve cinayetlerin sebebini çok merak ediyorumNasıl ilerliyorrrr, benim de listemde.
Hayirli gunler ben drina koprusu ve badem agaci kitaplarini okuyorumEki Görüntüle 3158558
Eki Görüntüle 3158559
Eki Görüntüle 3158560
Oylum Höyük - Kilis
Oylum Höyük boyutları itibariyle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük höyüklerinden biridir. Oylum Höyük taban boyutları itibariyle 460x320 metre boyutlarındadır. Kuzeyde 22 metrelik; güneyde ise 37 metrelik iki yükselti ile bunları birbirine bağlayan bir boyundan oluşur. Yerleşme ilk olarak Adana Koruma Kurulu 29-1,2001/4041 kararı ile tescil edilmiştir.
Oylum Höyük;doğu-batı yönünde Fırat Vadisi ile Amik Ovası; kuzey-güney yönünde ise Kuzey Suriye ile Anadolu Platosu arasındaki kesişme noktasında yer alır. Tarih öncesi dönemlerde Kilis Ovası'nın ılıman iklimi ve verimi Tunç Çağı'nda coğrafik konumu nedeniyle Oylum Höyük ‘ün de yer aldığı bu bölge; merkez konumundadır. Höyüğün batısında; bugün kurumuş durumda ancak yağışlı mevsimlerde çok düşük su seviyesine sahip Akpınar Deresi bulunmaktadır. Höyüğün güney yükseltisi üzerinde Hz Muhammedin katibi olduğu söylenen Yusuf İzzeddin'in özellikle Nisan- Mayıs aylarında kurban kesilerek ziyaret edilen bir yatırı bulunmaktadır.
Oylum Höyük Türkiye-Suriye arasındaki sınıra hakim bir konumda bulunmaktadır. Günümüzdeki bu siyasi sınır aynı zamanda kuzeydeki Anadolu sıradağları ile güneydeki Suriye ovalarını ayıran doğal bir coğrafi hattır.Höyük’ün hemen yakınından geçen Akpınar Deresi, Akdeniz’e dökülen Asi Nehri'nin bir kolu olup bu nehir ile Basra Körfezi'ne dökülen Fırat Nehri arasında akmaktadır. Burası aynı zamanda Mezopotamya ve Akdeniz’deki eski uygarlıkların toplandığı kültürel bir bölgedir.
Günaydınlar Kitap Kulübü Sakinleri
Kimler neler okuyor bir yoklama alalım
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
HAbibte
@fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
yet07
@Atalanteda
@Mavi Menekse
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
heyecan yaratıyorAh canım venimki, bana neler almış
2 Aralıkta bu topikteeeeeeeeeheyecan yaratıyor
Hiç mi aklında kalmamışımherkese iyi akşamlar sevgili kitap kurtlari kadınlar
aylardır yokum
yazıp yazmadığımi hatırlamıyorum doğumdan sonra hastane hastalık vs süreci bitirdik. bebis 2 aylıkken ise döndüm. Bir buçuk ay kadar oldu çalışıyorum.
büyük bebem küçük ergenlik yaşıyor küçük abisinden kalan tüm vakitte kucağımda
akşamları 10 la bir buçuk arası bebek uyutma seansım var
yakında biteceğini umduğum günlük kaynana dozu da var çok şükür
normal kitap okuyamasam da bundan böyle hem günlük topige gelmeye hem de uygulamadan kitap okumaya çalışacağım.
şimdi reklamlar bittiğine göre sizler nasılsınız
C Capanin Gururu Teyom
Eleadora
@Levaiz
@Natsume
@Nikinik
@Life light
Kukrim
etiket yapmayı unuttuğum diğer arkadaşlar
C Calcifer sen de beni falakaya yatirabilirsin