Çok geçmiş olsun Allah şifa versinİyi akşamlar.
Yine bir salgın varmış kızçeyle uğraşıyorum dünden beri. Biraz daha iyi şimdi ama hiçbir şey yemiyor, dün gece korkunçtu, bir yudum su içse kusuyordu, şurup vermiştik hoop o da dışarı
Canim cok gecmis olsunİyi akşamlar.
Yine bir salgın varmış kızçeyle uğraşıyorum dünden beri. Biraz daha iyi şimdi ama hiçbir şey yemiyor, dün gece korkunçtu, bir yudum su içse kusuyordu, şurup vermiştik hoop o da dışarı
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar.
Ooo maşallah sağlıcakla tüketinİyi akşamlar ❤
Kitap paylaşımı yapamıyorum anca gece okurum onun yerine kışlık paylaşayım size :)
Kitap paylaşımı yapamıyorum anca gece okurum onun yerine kışlık paylaşayım size :)
Hiç okumadım ama çok övdüler, çok korkuyorum valla. Sizde görünce de heveslenmedim değil. Bol okumalar kızlar ben de gece okumamı yapıp yatacağımİyi akşamlar herkesee. Eki Görüntüle 3116183 Tahminimden az okudum bugün ama yarıladım sayılır kitabı, mutluyum yine de
İyi okumalar canım.Hiç okumadım ama çok övdüler, çok korkuyorum valla. Sizde görünce de heveslenmedim değil. Bol okumalar kızlar ben de gece okumamı yapıp yatacağım
Her sayfada mutlaka bi Medyum'u okuyun yorumum vardır, yine diyeyimHiç okumadım ama çok övdüler, çok korkuyorum valla. Sizde görünce de heveslenmedim değil. Bol okumalar kızlar ben de gece okumamı yapıp yatacağım
Bir gün o cesareti toplarsam okuyacağımHer sayfada mutlaka bi Medyum'u okuyun yorumum vardır, yine diyeyim
Bereketli olsun ellerine sağlık:)
Teşekkür ederim canım
Eline sağlık bonuscum
Keyifli okumalar
Ooo maşallah sağlıcakla tüketin
Ellerine sağlık
Teşekkür ederim Bonuscum
Eşler için de böyle bir grup olsa keşkeTeşekkür ederim Bonuscum
Eşim kendine kitap istedi ona alırken kendimi de unutmadım